Vapurdaki kiz

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
Şüphe uyandırır hatta o üye senmiydin diye soracakları tutar sonra al başına trouble

onu okuduktan sonra bulaştı bana da zaten:d:

- - - Eklendi - - -

sabah erken kalkmıştım. nedense hiç aç değildim ve dışarı çıktım. dışarda yürüdüm ve her zaman gittiğim markete gittim ama
market kapalıydı. ve ben de eve yürümeye başladım. tam eve dönerken yolda cam parçaları gördüm az ileride camların arasında
kan vardı ve oraya doğru gittim . tam kanların yoğunlaştığı yerde bir boşluk vardı. nasıl bir boşluk diye bakarken ne olduğunu
anlamadım ve birisi beni o çukura itti. şimdi öldüm demişken çukurun derin olmadığını anladım 2-3 metrelik bir yere düşmüştüm.
ileriye doğru bir boşluk vardı ve o boşluğa doğru gitmeye çalıştım çünkü düştüğüm delik görünmüyordu. ilerledikçe etraf daha
çok aydınlandı. ilerideki köşeyi dönünce gözümü alan bir ışık çıktı karşıma tam ne olduğunu göremiyodum çok aydınlıktı...

- - - Eklendi - - -

daha yazamadım:ehe

- - - Eklendi - - -

devamı sonra

nokia_belle

nokia_belle

Üye

onu okuduktan sonra bulaştı bana da zaten:d:

- - - Eklendi - - -

sabah erken kalkmıştım. nedense hiç aç değildim ve dışarı çıktım. dışarda yürüdüm ve her zaman gittiğim markete gittim ama
market kapalıydı. ve ben de eve yürümeye başladım. tam eve dönerken yolda cam parçaları gördüm az ileride camların arasında
kan vardı ve oraya doğru gittim . tam kanların yoğunlaştığı yerde bir boşluk vardı. nasıl bir boşluk diye bakarken ne olduğunu
anlamadım ve birisi beni o çukura itti. şimdi öldüm demişken çukurun derin olmadığını anladım 2-3 metrelik bir yere düşmüştüm.
ileriye doğru bir boşluk vardı ve o boşluğa doğru gitmeye çalıştım çünkü düştüğüm delik görünmüyordu. ilerledikçe etraf daha
çok aydınlandı. ilerideki köşeyi dönünce gözümü alan bir ışık çıktı karşıma tam ne olduğunu göremiyodum çok aydınlıktı...

- - - Eklendi - - -

daha yazamadım:ehe

- - - Eklendi - - -

devamı sonra
O gördüğün aydınlık tek farı bozuk arabadır,egsozuda düşük olduğundan etrafı duman sarmıştır

ANIL

ANIL

Admin
Ozet gecsenize

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Şiş kebap , adana , urfa , lahmacun
Gündüz,gündüz ''en iyi uykuluk'' diye bir restorant tabir edilen yeri görürsem zaten et yemeklerinin ağır etkisine girip böyle sayıklarım

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Hayatımda sakatat yemedim acaba tadı nasıl :hmmm
Spor zamanı kokoreçten nefret ettiğimi fark ettim.
Yapan kişiye bağlı,sosunu tadını ayarlarsa sevmediğin bile olsa yiyebiliyorsun yoksa kasaptan ciğer alıp direk tavada ısıtırsan aç kal daha iyi

RowneSM

RowneSM

Üye
Spor zamanı kokoreçten nefret ettiğimi fark ettim.
Yapan kişiye bağlı,sosunu tadını ayarlarsa sevmediğin bile olsa yiyebiliyorsun yoksa kasaptan ciğer alıp direk tavada ısıtırsan aç kal daha iyi

Taşlıkta iyidir

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Taşlıkta iyidir
Öyle yanına dere suyunda soğutulmuş kola ve lokum kıvamında karpuz ama çizgili pijama ve tuvalet terliği yoksa olmaz
Vapurdaki kız gitti mangal konusu geldi,gece gece acıktık mı ne

RowneSM

RowneSM

Üye
Öyle yanına dere suyunda soğutulmuş kola ve lokum kıvamında karpuz ama çizgili pijama ve tuvalet terliği yoksa olmaz
Vapurdaki kız gitti mangal konusu geldi,gece gece acıktık mı ne

Aynen vapurdaki kıza noldu acaba :hmmm ben az önce yedim yemeğimi acıkmıştım :D

Akıncı

Akıncı

Üye
Kizin biri yeter artik, biktim hayattan diye bagirip vapurdan atlayacaktiki tam o anda kiyafetinden tutup geri cektim. Hayir kizi dusundugumden degil pervaneye sıkışacak bekleyecez sonra 2 saat :ehe :zuhaha: :zuhaha:

:sır:

Üst Alt