V.İ.S.A2v1.4 Finally Optimized GTA SA Android + GTA 5 Patch

Sponsorlu Bağlantılar

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Terzoo bunun içinde optional felan var apk ler var ben hangidsini yapcam bi düzgün anlatırmısın

• Beğen
Tepkiler: erst4

erst4

erst4

Üye
Terzoo bunun içinde optional felan var apk ler var ben hangidsini yapcam bi düzgün anlatırmısın

evet onu şimdi ben diyecektim :) şuan oyundayım franklin karakterinde cleo apklar sürüm sürüm derlenmiş şekilde veriyor lakin ben yanlışlıkla cleo apk 1.3 sürümünü kurdum ve uygulamayı kaldıramıyorum nasıl bulur kaldırırım ? yardımcı olur musun

Anil-D

Anil-D

Üye
v1.8 var bende onda deniyorum simdi modu

erst4

erst4

Üye
4 adet apk verilmiş lakin ben yanlışlıkla 1.3 sürümünü kurdum apk bulunamıyor diyor 1.8 kuruyorum bundan birtane daha var diyor 1.3 nasıl bulup silerim yardımcı olur musunuz ??

Anil-D

Anil-D

Üye
hayir la o dil bende root yok zaten gta sanandreas surumu 8 diyorum

Terzoo98

Terzoo98

Üye
    Konu Sahibi
4 adet apk verilmiş lakin ben yanlışlıkla 1.3 sürümünü kurdum apk bulunamıyor diyor 1.8 kuruyorum bundan birtane daha var diyor 1.3 nasıl bulup silerim yardımcı olur musunuz ??

Link2Sd programi yukle birde onla dene uygulama listesini gosteriyo ya
hayir la o dil bende root yok zaten gta sanandreas surumu 8 diyorum

Root a gerek yokki benimki rootsuz calisiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
optional napicaz

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Ben hangisini yüklicem apklardan yoksa sadece datayımı atayım gta san andreas 1.5 kurulu telefonumda rarda ki apklardan kurmadım birde optional onu ne yapcaz

Anil-D

Anil-D

Üye
bende oyun calisiyorda optionallari cozemedim
ve su tusu

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Beyler optionallar grafik ve cleo dosylaarı oyunu gerçekçi veya kalitesini arttırmak için koymuşlar isteyen atabiliri isteyen atmaz o şekil yani ben öyle anladım dosya isimleri ve türlerinden
bende oyun calisiyorda optionallari cozemedim
ve su tusu
Anıl sen apk yüklendimi yoksa sadece datayımı atıyosun ben şuan sadece datayı atıyorum ?

Anil-D

Anil-D

Üye
Beyler optionallar grafik ve cleo dosylaarı oyunu gerçekçi veya kalitesini arttırmak için koymuşlar isteyen atabiliri isteyen atmaz o şekil yani ben öyle anladım dosya isimleri ve türlerinden

Anıl sen apk yüklendimi yoksa sadece datayımı atıyosun ben şuan sadece datayı atıyorum ?
bende v1.8 gta var obb v1.8 datayada modu at v1.8 cleouyu yukle calisir

Anil-D

Anil-D

Üye

nereye atacamki

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Optionalların bazıları cleo dosyası datanın direk içine atabilirsin sonunda .csa yazanları
bende v1.8 gta var obb v1.8 datayada modu at v1.8 cleouyu yukle calisir
Ben şimdi Gta 1.5 yüklü olan modu attım bakalım bu versionda çalışcakmı

erst4

erst4

Üye
Link2Sd programi yukle birde onla dene uygulama listesini gosteriyo ya

Root a gerek yokki benimki rootsuz calisiyor

links2d 207 uygulamanın tümünü gösteriyor lakin diğer apkları falan gösterdiği yok

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Apk felan yüklemedim 1.5 gta sürümüne datayı attım çalıştı

Anil-D

Anil-D

Üye
Optionalların bazıları cleo dosyası datanın direk içine atabilirsin sonunda .csa yazanları

Ben şimdi Gta 1.5 yüklü olan modu attım bakalım bu versionda çalışcakmı

hepsini direk dataya yolla grafige bak :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt