Terzoo bunun içinde optional felan var apk ler var ben hangidsini yapcam bi düzgün anlatırmısın
şuan oyundayım franklin karakterinde cleo apklar sürüm sürüm derlenmiş şekilde veriyor lakin ben yanlışlıkla cleo apk 1.3 sürümünü kurdum ve uygulamayı kaldıramıyorum nasıl bulur kaldırırım ? yardımcı olur musunv1.8 var bende onda deniyorum simdi modu

Tamam Arsivin icinde CLEO v1.8 apk si var onu kur scriptlerin calismasi icin![]()
4 adet apk verilmiş lakin ben yanlışlıkla 1.3 sürümünü kurdum apk bulunamıyor diyor 1.8 kuruyorum bundan birtane daha var diyor 1.3 nasıl bulup silerim yardımcı olur musunuz ??
hayir la o dil bende root yok zaten gta sanandreas surumu 8 diyorum
Anıl sen apk yüklendimi yoksa sadece datayımı atıyosun ben şuan sadece datayı atıyorum ?bende oyun calisiyorda optionallari cozemedim
ve su tusu
bende v1.8 gta var obb v1.8 datayada modu at v1.8 cleouyu yukle calisirBeyler optionallar grafik ve cleo dosylaarı oyunu gerçekçi veya kalitesini arttırmak için koymuşlar isteyen atabiliri isteyen atmaz o şekil yani ben öyle anladım dosya isimleri ve türlerinden
Anıl sen apk yüklendimi yoksa sadece datayımı atıyosun ben şuan sadece datayı atıyorum ?
nereye atacamkiBeyler optionallar grafik ve cleo dosylaarı oyunu gerçekçi veya kalitesini arttırmak için koymuşlar isteyen atabiliri isteyen atmaz o şekil yani ben öyle anladım dosya isimleri ve türlerinden
Anıl sen apk yüklendimi yoksa sadece datayımı atıyosun ben şuan sadece datayı atıyorum ?
Ben şimdi Gta 1.5 yüklü olan modu attım bakalım bu versionda çalışcakmıbende v1.8 gta var obb v1.8 datayada modu at v1.8 cleouyu yukle calisir
Link2Sd programi yukle birde onla dene uygulama listesini gosteriyo ya
Root a gerek yokki benimki rootsuz calisiyor
Optionalların bazıları cleo dosyası datanın direk içine atabilirsin sonunda .csa yazanları
Ben şimdi Gta 1.5 yüklü olan modu attım bakalım bu versionda çalışcakmı

bazılarını datanın içine atma hepsini ayrı yeri varhepsini direk dataya yolla grafige bak![]()
hepsini direk dataya yolla grafige bak![]()