Kendini nasıl beğeniyorsan öyle daha iyidir
bende 4-5 aydır uzatmaya karar verdim ve forumdakilerın fikrini sormak ıstedım
Saclar uzatmalik olabilir ama yüz seklin uzatmalik değilValla ben hep kısa kestirirdim saçımı değişiklik olsun diye bıktım çünkü berber bile dediki senin saçların güzel tam uzatmalık saç dedi yani adam yalan söyleyecek hali yok cebine para giriyor sonuçta uzatma kısa iyide diyebilırdibende 4-5 aydır uzatmaya karar verdim ve forumdakilerın fikrini sormak ıstedım
![]()
Sacını uzattığında çocuksu Bır tipin oluyor kısa halinde hem olgun hemde daha yakışıklı gözüküyorsun kardesim
Ben 2.5 yıl kadar uzatmıştım. Sonra çılgınlık yapıp kestirdim
kısa bana da daha iyi ama metalciyim ben ve konserlerde headbang yapamıyorum 
Saclar uzatmalik olabilir ama yüz seklin uzatmalik değilSacını uzattığında çocuksu Bır tipin oluyor kısa halinde hem olgun hemde daha yakışıklı gözüküyorsun kardesim
Ben 2.5 yıl kadar uzatmıştım. Sonra çılgınlık yapıp kestirdim
kısa bana da daha iyi ama metalciyim ben ve konserlerde headbang yapamıyorum
![]()
1 sene sonra falan kestiririmbelki
uzun saç tam bi babyface
ben bu saçların şimdiki haliyle hidbenk yapabiliyorum
Headbang oMetalci adamım ve hidbenk falan demene kızarım. 1 yıl uzatacaksan hiç uzatma. İdeal için en az 2 yıl. He uzatacaksanda her gün yıkaman lazım. Su soğuk olmalı ama.
Saç bakım ister, yoksa o saç sağlıklı uzamaz ve sürekli kırılır ve dökülür. Ilık veya soğuk bir suda iyi bir şampuanla yıkaman lazım. 6 ay sonra falan taç ile desteklemen gerekecek hem.Sıcak su ve sabun mu.. Dostum naptın senSaç bakım ister, yoksa o saç sağlıklı uzamaz ve sürekli kırılır ve dökülür. Ilık veya soğuk bir suda iyi bir şampuanla yıkaman lazım. 6 ay sonra falan taç ile desteklemen gerekecek hem.
---------- Eklendi @ 15:49:01 ---------- Yazıldı @ 15:47:16 ----------
Arada ara makas attır. Ama iyi bir yere git yoksa tüm şaçına yazık olur
dağınık bırakıcam yalan dunyadaki orçun gibi 
Uzun saç hiç yakışmıyor, kısa yakışıyor sana.
kararımı verdim uzatıcam
2-3 sene kullanırım.Bahse girerim 1 yıl bile dayanamazsın
2-3 sene kullanırım artık böle seviyorum saçlarımı