Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ne derece doğru bilmiyorum ama yıllar öncesinde galiba ABD'li birini almışlar ama sonra serbest bırakmışlardı doğruluk payı nedir bilmiyorum ama seni yalnız almasınlar benide alsınlar yaw :sirit: kambersiz düğün olmaz :D

- - - Eklendi - - -

işte benim dilim bunu söylemeye varmıyor, hani ben inanıyorum ama bazılar öyle bir inanamamakta ısrar ediyorlar ki acaba bi karşılarında görseler nasıl olur ne hissederler acaba ? :)
Korkmaya gerek yok zaten, onlar bizim dostlarımız sayılır.

The East

The East

Üye
Benzinle calisiyorsa bize ugramazlar suudi arabistans giderler orda beles :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Filmlerde gösterdikleri gibi değil. Zaten filmlerde gösterdiklerinin tam tersine inanıyorum ben sonuçta güven olmaz bu adamların gösterdiklerine. Amaçları belli ne yapmaya çalıştıklarını az çok biliyoruz zaten.

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
The East

The East

Üye
Milli piyango bana ciksin hepinizi nasa ya kadrolu yapcam :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Filmlerde gösterdikleri gibi değil. Zaten filmlerde gösterdiklerinin tam tersine inanıyorum ben sonuçta güven olmaz bu adamların gösterdiklerine. Amaçları belli ne yapmaya çalıştıklarını az çok biliyoruz zaten.

aynen, bu varlıkların aklının zekasının bizden ileri seviyede teknolojiye sahip olduklarına inanıyorum şahsen :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Milli piyango bana ciksin hepinizi nasa ya kadrolu yapcam :D

o zaman daha çoook bekleriz biz :D

The East

The East

Üye
Muhabbetiniz guzeldi telefonumun sarji bitiyor gorusuruz sonra :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Muhabbetiniz guzeldi telefonumun sarji bitiyor gorusuruz sonra :)

kendine dikkat et kardeş, uzaylılara da dikkat et her ne kadar dost desekte düşmanda çıkacaktır içlerinden :kıskıs: :tebessüm: :bye2:

codblackops2

codblackops2

Üye
kararsızım :hmmm varsa bile neden insan suretinde gösteriyorlar ki.resimleri gerçekçi bulmuyorum.ama varsa bile başka bir şekle sahiptirler belki.insanın aklının almayacağı bir siluete?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım :hmmm varsa bile neden insan suretinde gösteriyorlar ki.resimleri gerçekçi bulmuyorum.''''ama varsa bile başka bir şekle sahiptirler belki.insanın aklının almayacağı bir siluete?'''''

beklediğim yanıtlardan bir tanesi daha :tşk: :tebessüm:

The East

The East

Üye
Merak etmeyin hepsi bana benziyor :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Onlarda insanlar gibi iyiyi kötüyü ayıracak akılları vardır değil mi. Yani iyi ve kötü insanı da ayırabilirler korkmayın :good:

The East

The East

Üye
Adamlarda son teknoloji vardir işık hizinda uzay gemisi yaristiriyordur insanlarida ayirabilirler bence :) mesela biri beni gorse anlar iyi oldugumu kral yaparlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Onlarda insanlar gibi iyiyi kötüyü ayıracak akılları vardır değil mi. Yani iyi ve kötü insanı da ayırabilirler korkmayın :good:

aynen öyle ayyyynen öyle :tebessüm: ama keşke hani bu şekilde uzaya ilgi duyan bizlerinde bi çatı altında toplanıp bu denli araştırmalara nail olabileceğimiz kurumumuz olsa Türkiye olarak :ünlem: açmış olduğum uzaya dair bi kaç konuda görüyorum ki çok kişinin uzaya karşı merak ve de ilgisi bilgisi var bir araştırma ekibi oluşturulsa görevler verilse vs vs diycem ama olmayacak bişey olduğu için uzun uzadıya yazmayayım öyle işte :( onlar var inanıyorum :(

Üst Alt