Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

The East

The East

Üye
İnternetten arastirma yapak ben bimdeki teleskoptan alcaktim kimse almamis diye kaldirmislar :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten arastirma yapak ben bimdeki teleskoptan alcaktim kimse almamis diye kaldirmislar :)

Teleskopla falan olmaz ki :( böyle en az gönüllü işi gücü olmayan 10yada 20 kişi olcaz bi merkezde toplancaz ve araştırcaz da araştırcaz nerde ne görülmüş gören görmeyenlerin görüşlerini alcaz vs vs :)

The East

The East

Üye
Bolge 31 kurcaz :) gelirimiz internet sitemizdeki reklamlardan olcak bolgenin kapisi demirden kapidada 2 tane turk askeri olcak :D cok hayal ettim dimi :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hayal kurmak güzeldir.|-)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bende cevabınız için teşekkür ederim amacım tartışma yaratmak değil ama böyle net ve çarpıcı olmaya çalışmayalım istedim bu konuda yüzde yüz kesin bir cevap olamaz çünkü. sorun şu ki ne var diyenler tüm insanlığıa bunu kanıtlayaibliyor ne de yok diyenler. bir çok evren var elbette yanlız olmamız çok saçma olur ama uzaylı denen yaratıklarda bence hayal edildiği gibi mühtiş zekalı ellerinde büyük teknolojileri olan insanları kaçıran varlıklar olarak değil de bir nevi hayvan ? olarak düşenebiliriz balıklar nasıl denizde yaşıyorsa onlarda uzayda gibi düşünebiliriz sonuçta ucu bucağı olmayan bu evrende yanlızız demek çok somut bilgi gerektirir. ayrıca şu ayetten de yola çıkılabilir 'BİZ ONLARI(İNSANLARI) YARATTIKLARIMIZIN BİR ÇOĞUNDAN ÜSTÜN KILDIK' bundan yola çıkarak eğer varsa 'uzaylı' RABBİM onlara böyle macera meraklısı gavurların tanımladıkları kadar büyük bir güç verdiğine inanmıyorum ben.. ha tüm bu yazdıklarım onlar vardır olarak anlaşılmasın herşeyin aksine olmayadabilirler. bilinmezlik dünyasında değilmiyiz sonuçta :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bende cevabınız için teşekkür ederim amacım tartışma yaratmak değil ama böyle net ve çarpıcı olmaya çalışmayalım istedim bu konuda yüzde yüz kesin bir cevap olamaz çünkü. sorun şu ki ne var diyenler tüm insanlığıa bunu kanıtlayaibliyor ne de yok diyenler. bir çok evren var elbette yanlız olmamız çok saçma olur ama uzaylı denen yaratıklarda bence hayal edildiği gibi mühtiş zekalı ellerinde büyük teknolojileri olan insanları kaçıran varlıklar olarak değil de bir nevi hayvan ? olarak düşenebiliriz balıklar nasıl denizde yaşıyorsa onlarda uzayda gibi düşünebiliriz sonuçta ucu bucağı olmayan bu evrende yanlızız demek çok somut bilgi gerektirir. ayrıca şu ayetten de yola çıkılabilir 'BİZ ONLARI(İNSANLARI) YARATTIKLARIMIZIN BİR ÇOĞUNDAN ÜSTÜN KILDIK' bundan yola çıkarak eğer varsa 'uzaylı' RABBİM onlara böyle macera meraklısı gavurların tanımladıkları kadar büyük bir güç verdiğine inanmıyorum ben.. ha tüm bu yazdıklarım onlar vardır olarak anlaşılmasın herşeyin aksine olmayadabilirler. bilinmezlik dünyasında değilmiyiz sonuçta :hmmm

ne varlar ne yoklar, ama varlıklarına inanıyorum ben :tebessüm: + güzel yorumdu :oke:

The East

The East

Üye
Buldumm uzaylilarla ilgili blog kurak :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
uzaylılar mikroskobik boyutlarda olabilir :) belki üzerimizde asalak olarak yaşıyordur saç kepekleri
uzaylıdır

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
The East

The East

Üye
Belki forumda bu yaziya bakiyorlardir :)

• Beğen
Tepkiler: neil1905
Türe

Türe

Üye
Olsaydı kuran da belirtilirdi dusuncesindeyim ..

The East

The East

Üye
O degilde uzayda wifi varmidir :)

• Beğen
EneSinan

EneSinan

Üye
olabilir ama resimlere inanmıyorum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dünyadan başka sekiz ve son verilere göre on bir gezegenin daha olduğu bilinmekte ama oralarda yaşam süren bir varlık türü hususunda ne dini, ne de bilimsel bir doküman mevcut.

The East

The East

Üye
Ama dedigin o 11 gezegen samanyolu galaxy sinde var daha milyarlarca galaxy var örnegin andromeda hangi insan oraya gidip bakmis

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
bana sorarsanız uzaylılar var hatta biz insanlar bile uzaylıyız çünkü dünya uzaydaki bir gezegen

ayrıca Allah'ın o gezegenleri yaratmasının illaki bir sebebi vardır dimi?

birde kur'an da da üstü kapalı bir biçimde belirtiliyor :evet:

o kadar büyük bir evren sizce sadece dünyadaki canlılar ıçin mı yaratılmış sizce milyarlarca isikyili uzaklıkta onca gezegen bence vardır birşeyler :evet:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
bana sorarsanız uzaylılar var hatta biz insanlar bile uzaylıyız çünkü dünya uzaydaki bir gezegen

ayrıca Allah'ın o gezegenleri yaratmasının illaki bir sebebi vardır dimi?

birde kur'an da da üstü kapalı bir biçimde belirtiliyor :evet:

o kadar büyük bir evren sizce sadece dünyadaki canlılar ıçin mı yaratılmış sizce milyarlarca isikyili uzaklıkta onca gezegen bence vardır birşeyler :evet:

hiç bir şey boşuna yaratılmamıştrı bu kahinatta yorumuna yüzde yüz katılıyorum

Üst Alt