İnternetten arastirma yapak ben bimdeki teleskoptan alcaktim kimse almamis diye kaldirmislar
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
böyle en az gönüllü işi gücü olmayan 10yada 20 kişi olcaz bi merkezde toplancaz ve araştırcaz da araştırcaz nerde ne görülmüş gören görmeyenlerin görüşlerini alcaz vs vs 
Bolge 31 kurcazgelirimiz internet sitemizdeki reklamlardan olcak bolgenin kapisi demirden kapidada 2 tane turk askeri olcak
cok hayal ettim dimi
biraz fazla oldu 
Hayal kurmak güzeldir.![]()

bende cevabınız için teşekkür ederim amacım tartışma yaratmak değil ama böyle net ve çarpıcı olmaya çalışmayalım istedim bu konuda yüzde yüz kesin bir cevap olamaz çünkü. sorun şu ki ne var diyenler tüm insanlığıa bunu kanıtlayaibliyor ne de yok diyenler. bir çok evren var elbette yanlız olmamız çok saçma olur ama uzaylı denen yaratıklarda bence hayal edildiği gibi mühtiş zekalı ellerinde büyük teknolojileri olan insanları kaçıran varlıklar olarak değil de bir nevi hayvan ? olarak düşenebiliriz balıklar nasıl denizde yaşıyorsa onlarda uzayda gibi düşünebiliriz sonuçta ucu bucağı olmayan bu evrende yanlızız demek çok somut bilgi gerektirir. ayrıca şu ayetten de yola çıkılabilir 'BİZ ONLARI(İNSANLARI) YARATTIKLARIMIZIN BİR ÇOĞUNDAN ÜSTÜN KILDIK' bundan yola çıkarak eğer varsa 'uzaylı' RABBİM onlara böyle macera meraklısı gavurların tanımladıkları kadar büyük bir güç verdiğine inanmıyorum ben.. ha tüm bu yazdıklarım onlar vardır olarak anlaşılmasın herşeyin aksine olmayadabilirler. bilinmezlik dünyasında değilmiyiz sonuçta![]()
+ güzel yorumdu 
Buldumm uzaylilarla ilgili blog kurak
Düşünmek lazım 
uzaylılar mikroskobik boyutlarda olabilirbelki üzerimizde asalak olarak yaşıyordur saç kepekleri
uzaylıdır
olada bilir yani 

bana sorarsanız uzaylılar var hatta biz insanlar bile uzaylıyız çünkü dünya uzaydaki bir gezegen
ayrıca Allah'ın o gezegenleri yaratmasının illaki bir sebebi vardır dimi?
birde kur'an da da üstü kapalı bir biçimde belirtiliyor![]()
o kadar büyük bir evren sizce sadece dünyadaki canlılar ıçin mı yaratılmış sizce milyarlarca isikyili uzaklıkta onca gezegen bence vardır birşeyler![]()
hiç bir şey boşuna yaratılmamıştrı bu kahinatta yorumuna yüzde yüz katılıyorum

Belki forumda bu yaziya bakiyorlardir