Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
Konu için teşekkürler :) Bence de yalnız değiliz

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaşlar bunlar fake ama başka canlılar var ben uzaylı demiyorum çok saçma Yüce Allah diyor 18 bin alem var biz saysak saysak 5 ,6 tane sayarız geri kalan nerde evrende yalnız değiliz görsekte görmesekte

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
dostum işi kuran'da bahsetmeye getirmeyelim. Ona kalırsa kuran'da bulunduğu arabistan coğrafyası dışındaki yerlerden de bahsedilmiyor. Mesela kar yağışı falan bahsedilmiyor. Dinozorlardan bahsedilmiyor, okyanus ötesi bilinmeyen kıtalardan bahsedilmiyor. Daha yüzlerce şeyler daha. Ama sen kalkıp da "kuranda yok bunlar, öyleyse yalandır" diyemezsin.

Ama illa bahsedilmesini istiyorsan, kuran'da "18.000 alem yarattık" şeklinde bir ifade var. Dikkate al derim.

- - - Eklendi - - -

Yaşam barındıran 10 milyon gezegen olduğu tahmin ediliyor. Ki bence de var bu yaşamlar. Ama bizim gibi zeki yaşam formları mı? Ya da mikroskobik yaşam mı? Veyahut dinozorlar gibi dev yaratıklar olabilir, sadece bitkilerden oluşan gezegenler olabilir. Her yaşam formu bizim gibi olmayabilir. Metan gazı soluyup, oksijen veren canlılar bile olabilir. Ya da 200 derecede yaşayan.

Sonuç: Dar düşünmemek lazım.

Eyvallah çok kıymetli yorumun için teşekkür ederim :tebessüm: anlatmak isteyipte anlatamadıklarımı anlatmışsınız :)

- - - Eklendi - - -

Konu için teşekkürler :) Bence de yalnız değiliz

:rica: hep sen mi açıcan bu vb konuları biraz da ben açayım dedim :sirit: aynen onların varlıklarına inanıyorum bende :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bunlar fake ama başka canlılar var ben uzaylı demiyorum çok saçma Yüce Allah diyor 18 bin alem var biz saysak saysak 5 ,6 tane sayarız geri kalan nerde evrende yalnız değiliz görsekte görmesekte

Yorum için :tşk: fakedir değildir bilemem :ünlem: bunlar vardır yani :)

theseusx

theseusx

Üye
Adamlar senaryo yazıp stüdyo kurup bütün dünyayı aya çıktık diye kandırdılar. Üç beş tane maket yapıp uzaylı diye mi kandırmayacaklar ? Belki de gerçek kadavralara bile hollywood makyajları yapıp uzaylı diye yutturmuşlardır. O nedenle bu tür uzaylı yaratıkların varlığı asılsızdır. İnanılması gereksizdir. (bana göre)

DDorlion

DDorlion

Üye
uzaylilar olsaydi bildirilirdi insanliga

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar senaryo yazıp stüdyo kurup bütün dünyayı aya çıktık diye kandırdılar. Üç beş tane maket yapıp uzaylı diye mi kandırmayacaklar ? Belki de gerçek kadavralara bile hollywood makyajları yapıp uzaylı diye yutturmuşlardır. O nedenle bu tür uzaylı yaratıkların varlığı asılsızdır. İnanılması gereksizdir. (bana göre)

yorum+görüşünüz için :tşk:

- - - Eklendi - - -

uzaylilar olsaydi bildirilirdi insanliga

Kur'an'da buna dair bişey geçmediğini söylüyorlar + 1950'li yıllarda New mexico 'da bulunan uzay aracı dahilinde içersindeki 3 yaratığın(uzaylının-türün) tün dünyaya yayılıp endişe oluşturmaması adına ABD'nin kurduğu özel bir ekiple bütün enkaz+cesetler kısa sürede kaldırılıp uzay üstüne taşındığına dair yazılar var, ki ABD bu durumu ört-pas etmek adına olayı geçiştirip yalanlanmıştır?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Net cevap: Uzaylı diye bir şey yok..
Evrende yalnıza üç çeşit akıllı varlık vardır: İnsan, cin, melek..

• Beğen
Tepkiler: emmi
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ve cin ile insan arasında neredeyse hiçbir zihin farklılığı yoktur.. Ruh özü olarak aynıyız.. Sadece yapı ve kabiliyet farklılıkları var..
Meleklerin bizden farkı ise; hiçbir kötü duygunun olmadığı varlıklardır..Tamamen nuranidirler.. Nefsleri yok diye biliyorum..
Allah izin verdiği müddetçe dünyaya inip insan kılığına girebilirler..

• Beğen
Tepkiler: emmi
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Amerikanın oyunu bunlar hep :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve emmi
emmi

emmi

Üye
Diyelim ki uzaylılar var(bana göre yok şahsi fikrim tabi) biz dunyalilar çok refah ve barış içindeyiz sanki ! Afrika'da açlıktan uzaylı gibi duran insanlar varken, emperyalist güçler dunyayı daha fazla nasıl karıştırırız ve sömürüruz diye ugrasirlarken !!! Cambaza bak misali böyle uzaylı sacmaliklariyla bizlerin dikkatini dağıtıyorlar ve malı götürüyorlar . Daha önce izlediğim bir videoyu birazdan eklemeye çalışacağım , sonrasına siz karar verirsiniz.

Ve arkadaslar bunun devamida var Youtube'ye girin göreceksiniz

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
uzaylı ne gezer la.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ve cin ile insan arasında neredeyse hiçbir zihin farklılığı yoktur.. Ruh özü olarak aynıyız.. Sadece yapı ve kabiliyet farklılıkları var..
Meleklerin bizden farkı ise; hiçbir kötü duygunun olmadığı varlıklardır..Tamamen nuranidirler.. Nefsleri yok diye biliyorum..
Allah izin verdiği müddetçe dünyaya inip insan kılığına girebilirler..

kıymetli yorumunuz için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Amerikanın oyunu bunlar hep :D

Ah Amerika aaaah :ehe

- - - Eklendi - - -

Diyelim ki uzaylılar var(bana göre yok şahsi fikrim tabi) biz dunyalilar çok refah ve barış içindeyiz sanki ! Afrika'da açlıktan uzaylı gibi duran insanlar varken, emperyalist güçler dunyayı daha fazla nasıl karıştırırız ve sömürüruz diye ugrasirlarken !!! Cambaza bak misali böyle uzaylı sacmaliklariyla bizlerin dikkatini dağıtıyorlar ve malı götürüyorlar . Daha önce izlediğim bir videoyu birazdan eklemeye çalışacağım , sonrasına siz karar verirsiniz.

Ve arkadaslar bunun devamida var Youtube'ye girin göreceksiniz

yorum +görüş için :tşk:

- - - Eklendi - - -

uzaylı ne gezer la.

ben hacı ben uzaylı=benim :ehe

yıllardır peşine düştüğünüz Amerika'nın oyunu dediğiniz o uzaylı benim :D :d: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
gss_adnan

gss_adnan

Üye
9 gezegen var bilirdik arastirmalar sonucunda busuru gezen daha bulundu dunyadan daha buyuk gezegenler super dunya dedikleri gezegenleri kesfettiler bu kadar gezegen icinden sadece insan olmasi mantikli degil biraz ileri goruslu olup felsefik dusunmeliyiz tabi inanip inanmamak bizim bilecegimiz is dinazorlarin kalintilari bulunmasaydi kimse dunyada dinazorlar oldugunu varsayamaZdi olabilir demek mantikli ama geliyo

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
9 gezegen var bilirdik arastirmalar sonucunda busuru gezen daha bulundu dunyadan daha buyuk gezegenler super dunya dedikleri gezegenleri kesfettiler bu kadar gezegen icinden sadece insan olmasi mantikli degil biraz ileri goruslu olup felsefik dusunmeliyiz tabi inanip inanmamak bizim bilecegimiz is dinazorlarin kalintilari bulunmasaydi kimse dunyada dinazorlar oldugunu varsayamaZdi olabilir demek mantikli ama geliyo

adamsın adamın dibisin :oke: :alkis :tebessüm: nacizane yorumun için teşekkür ederim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu resimlerin sahte olduğu zaten açıklanmıştı. Ayrıca uzaylılar gerçek olsa ne olur olmasa ne olur ?

- - - Eklendi - - -

Uzaydaki kızlar güzelse orası ayrı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
The East

The East

Üye
Ben inaniyorum acikcasi milyarlarca galaxy ve gezegen arasinsa sadece bizim olmamiza inanmiyorum oburleri bosunami yaratilmis bizim insanimiz samanyolunun disina cikamadigi icin bilmiyoruz

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ben inaniyorum acikcasi milyarlarca galaxy ve gezegen arasinsa sadece bizim olmamiza inanmiyorum oburleri bosunami yaratilmis bizim insanimiz samanyolunun disina cikamadigi icin bilmiyoruz

Beklediğim bir yorumdu :tşk: :tebessüm:

The East

The East

Üye
Onemli degil koreli kardes :)

Üst Alt