Uzaylı Görseniz NeYaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
Gider bi ağacın dalını koparır uzaktan uzaktan dalı o kocaman gözlerine batırırdım millete nasıl tepki gösteriyor onu ölçerdim sonra malum bölgesine sopayı batırırdım sonra üstündeki ışın kılıcını alırdım kafasını keserdim sonra kıyafetleri falan varsa alırdım internette kafasını kıyafetlerini ışın kılıcını tuzlu bir fiyattan satardım sonra kendime en iyisinden oyun laptobu sonra purewiew alırdım sonra nasılsa kılıcı satınca zengin olcam bir tane Smith&Wesson alırım malum kan davası falan var uzaylıyla sonra yaşamıma devam ederdim.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
buradan bir uzaylı gecti yaralı oy oy

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
uzaylımı görmek istiyorsunuz?
2045 yılını bekleyin piskopat planlarınızı kurmanız için yeterli bir zaman =D

kocaman gözlülerle tanışma ihtimalimizin zirvede olacağı yıllar olacak 2045-2050..

---------- Eklendi @ 01:01:59 ---------- Yazıldı @ 00:57:08 ----------

uzaydan gelecekler ama oraya zaten dünyadan gitmişlerdi bu ayrıntıya dikkatinizi çekerim.. Yani onlar aslında uzaylı olmayacak senin benim gibi insanlar lakin görünüşleri senin benim zihnimizde oluşturulmuş klasik uzaylı figurüne tıpatıp uyan tipler :)

---------- Eklendi @ 01:04:40 ---------- Yazıldı @ 01:01:59 ----------

evet uzaylı yok dedim ama bu sahtesinin olmayacağı anlamına gelmiyor :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
YouTube'a Gelenler Belgeseli yazın 50 bölümün tamamını izleyin...

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Molotof atarım eğer güzel bi hatunsa onu ufosunda :D nefes alsın yeter :D uzaylıya tecavüz eden tek millet olurduk bu bi gerçek :D

---------- Eklendi @ 02:50:37 ---------- Yazıldı @ 02:48:33 ----------

Uzaylı eğer bayansa onunla sevişmeyi denerdim :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Molotof atarım eğer güzel bi hatunsa onu ufosunda :D nefes alsın yeter :D uzaylıya tecavüz eden tek millet olurduk bu bi gerçek :D

---------- Eklendi @ 02:50:37 ---------- Yazıldı @ 02:48:33 ----------

Uzaylı eğer bayansa onunla sevişmeyi denerdim :D
Terbiyeni takın lütfen . Toplum içinde böyle konuşmayı çok kaba bulurum . Konuşmalarına biraz daha özen göster ve gereksiz konularını bırak artık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt