Uzaylı Görseniz NeYaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
bende anlat panpa dinliyorum niye geldin derdim :D

mehmetxx99

Üye
kadin olsa idi sex bom yapardim erkek olsa ifi seytan daslar das atardim :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1987 yılında doğdum.. 25 yaşındayım.. 2012 yılına kadar yani şu y aşıma kadar uzaylıların evrende bizden başka zeki canlıların olduğuna kuşkusuzca %100 inanıyordum.. Dünyayı sık sık ziyaret ettiklerine insanoğlunun teknolojideki ilerlemesine yardım ettiklerine ve bir gün bizle tanışmak için geleceklerine inanıyordum.. taaa ki 2012 yılına kadar...

Hayatımda hiç olmadığı kadar farklı bir yıl yaşıyorum ve bugüne dek inandığım her şeyin yıkıldığı bir yıl oldu ve oluyor.. Tamamen yanlışların içinde yaşadığımı gördüm bunlardan en büyük yanlış ise uzaylılara inanmaktı..

Şimdi ise %100 emin bir şekilde üzülerekte olsa en büyük hayalim hayatımı daha fantastik yaşamamı sağlayan uzaylılar hakkında negatif konuşabiliyorum..

Uzaylı diye bir şey yoktur.. Bu evrende zeki yaşam formu sadece dünyada var ve hep öyleydi kıyamete kadarda öyle olacak..
Eğer insanoğlu uzaya çıkmazsa! ki yine kendimizden bahsediyoruz farklı bir türden değil..

Evet üzülerek söylüyorum kendinizi kandırmayın Allahın yaşam nimetini sunduğu tek gezegen Dünya'dır..
Bu evrende sadece üç tür zeki yaşam formu var ve hepsi dünyada..

İnsan
Melek
Cin..

Allah katındaki melekleri saymıyorum tabiki..

---------- Eklendi @ 02:30:58 ---------- Yazıldı @ 02:25:39 ----------

Bakınız Kur'an'da Allah nediyor: Ben İnsan'ları ve Cin'leri ancak bana ibadet etsinler diye yarattım..

Bitmiştir....

Eğer uzaylı olsaydı Allah Kur'anda onlarıdan da bahsederdi... Çünkü Allah zeka verdiği varlıklara ibadet sorumluluğunuda yüklemiştir.. Ne yani bizden başka zeki canlı olacak ve sadece bizler ve cinler ibadetten sorumlu olacağız ufolar özgür olacak? Sizce mantıklımı?

Kur'anda uzaylı diye bişey yok Çünkü uzaylı yok..

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Peki alemler onlar ne olacak bundanda haber verilmiştir kuranda

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Peki alemler onlar ne olacak bundanda haber verilmiştir kuranda

Önce alemden kastın ne olduğunu anlamak lazım :)

Bitkilerde bir alem dağlarda bir alem hayvanlarda bir alem gezegenlerde bir alem böceklerde bir alem mikroskobik canlılarda bir alem evliyalar çok ayrı bir alem şeytannlar ayrı cennet cehennem hava su ayrı bir alem..
Kur'anda alemden kasıt budur..Evrende var olan tüm materyaller alemlere ayrılarak betimlenmiştir..

Diyebilirsin: bitkiler yada gezegenlerden ne diye alem diye bahsedilsinki?

Hadislerde açık şekilde söylenmiştir.. Biz farkında olmasakta bitkiler aralarında konuşurlar ağaçlarda öyle.. Hatta Dünya şeytanla konuşur evet bizim akıl veya fizik kurallarımıza aykırı ama Dünya tıpkı şeytan gibi insana düşmandır ve canlı bir varlıktır..

Dünya evliyalar tarafından şöyle anlatılmıştır: Gerçekte çirkin itici bedbaht ama çok süslü ve olabildiğine kusursuz makyajlı bir kadın gibidir.. Ona aldanırsınız... Evet dünya bir kadın gibi anlatılmıştır..

Üzerinde yaşadığımız dünya bile ruhu olan canlı bir varlıkken Kur'an'daki alemleri var sen tahmin et :)

m542tf

m542tf

Üye

Önce alemden kastın ne olduğunu anlamak lazım :)

Bitkilerde bir alem dağlarda bir alem hayvanlarda bir alem gezegenlerde bir alem böceklerde bir alem mikroskobik canlılarda bir alem evliyalar çok ayrı bir alem şeytannlar ayrı cennet cehennem hava su ayrı bir alem..
Kur'anda alemden kasıt budur..Evrende var olan tüm materyaller alemlere ayrılarak betimlenmiştir..

Diyebilirsin: bitkiler yada gezegenlerden ne diye alem diye bahsedilsinki?

Hadislerde açık şekilde söylenmiştir.. Biz farkında olmasakta bitkiler aralarında konuşurlar ağaçlarda öyle.. Hatta Dünya şeytanla konuşur evet bizim akıl veya fizik kurallarımıza aykırı ama Dünya tıpkı şeytan gibi insana düşmandır ve canlı bir varlıktır..

Dünya evliyalar tarafından şöyle anlatılmıştır: Gerçekte çirkin itici bedbaht ama çok süslü ve olabildiğine kusursuz makyajlı bir kadın gibidir.. Ona aldanırsınız... Evet dünya bir kadın gibi anlatılmıştır..

Üzerinde yaşadığımız dünya bile ruhu olan canlı bir varlıkken Kur'an'daki alemleri var sen tahmin et :)

+100000

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
cezbedici2 teşekkürler bilgilerinle bizi aydınlattığın için

silverstonetr03

Üye
Hoşgeldiniz derim :) tabi bu işin şaka kısmı, gerçekte ne yapacağımı bilemem, yaşamak gerek. :)

ismayilov_1995

Üye
Do you like Shiskebap? Do you Like Istanbul ? :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Amerika'ya o kadar gittiniz bize bi ucuzundan hediye telefon niye getirmedin derdiim :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Tanışırdım :D

SHS

SHS

Üye
tipini incelerdim (ilk kez görüyoruz malum) sonra yoluma bakarım, illa uzaylı gördüm diye tanışmam yada saldırmam mı lazım, normal yaşamıma devam ederim..

Astrosman

Astrosman

Üye
gölgee_65

gölgee_65

Üye
tipini incelerdim (ilk kez görüyoruz malum) sonra yoluma bakarım, illa uzaylı gördüm diye tanışmam yada saldırmam mı lazım, normal yaşamıma devam ederim..

Monotonluk pek iyi birşey değil. biraz değişiklik yapmak lazım hayatta :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
burası amarika diil dostum gps cihazın bozuk galba diyip yol tarif ederdim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

---------- Eklendi @ 18:14:58 ---------- Yazıldı @ 18:14:12 ----------

---------- Eklendi @ 18:16:22 ---------- Yazıldı @ 18:14:58 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt