Samsun55''
Üye
biz müslüman bir milletin torunlarıyız bizim alkol, sigara ve haram olan herşeyden uzak durmamız gerekirken bide bunlara imtiyaz mı? göstereceğiz... zaten miller sigara ve alkol tüketerek yeteri kadar kafalarını iyi yapıyorlar uyuşturucu eksik kalsın bari git iç iç sonra gelip bayramda namaz kıl müslümanım diye gezin... bu tür fikirlerden uzak durun...
boşver kafanı yormaHarikasın isa abibu yoruma rep vermek isterdim
yeni sürüme geçince ilk işim bu yorumu beğenmek olacak
biz müslüman bir milletin torunlarıyız bizim alkol, sigara ve haram olan herşeyden uzak durmamız gerekirken bide bunlara imtiyaz mı? Göstereceğiz... Zaten miller sigara ve alkol tüketerek yeteri kadar kafalarını iyi yapıyorlar uyuşturucu eksik kalsın bari git iç iç sonra gelip bayramda namaz kıl müslümanım diye gezin... Bu tür fikirlerden uzak durun...
boşver kafanı yorma
hani geçenler alkol tüketimi bazı yerlerde kısıtlama gelmişti yok bilmem çok saçmaymış gibi tüm türkiye tepki gösteriyordu başbakana yav adam size iyilik yaptı sizi daha fazla günah işlemekten kurtardı siz kimin torunlarısınız bi geriye hiç baktınızmı osmanlı döneminde sen içkiye bulaşsan sana al içmi diyeceklerdi ne çabuk unuttun dedelerinin o güzel sözlerini ne kadar çabuk şeytanla arkadaş can ciğer oldun?
Çeşidine göre değişir, esrar, kokain gibileri beyaz kadar etkili değil. Bunlar serbest olabilir, ama damardan alınanlar özellikle beyaz olan kesinlikle yasak olmalı..
Ancak serbest bırakılanların da halka açık yerlerde içilmesine müsaade etmek uygun olmaz. Bu konuda mekanlar belirlenmeli, sıkı denetim olmalı. Hatta mümkünse fişlenmeli; belirli aralıklarla sağlık kontrolünün yapılması amacıyla.
dinle alakası baya çok çünkü şuan tüketilen ve sürekli yaygınlaşan haram olan bişeyden bahsediliyor uyarmak suçmu gerçi kimsenin uyacağını sanmıyorum ama ben görevimi yaptım.Yahu konu uyuşturucunun serbest olup olmaması. Din nasıl girdi yine işin içine?
Yahu konu uyuşturucunun serbest olup olmaması. Din nasıl girdi yine işin içine?
Murat demisti sanirim, katiliyorum. Ben doldurur, ben icerim. Gunah benim, kime ne?
Her konuda dini cikariyorsunuz öne. Sonra da konu amacindan sapiyor.
biz müslüman bir milletin torunlarıyız bizim alkol, sigara ve haram olan herşeyden uzak durmamız gerekirken bide bunlara imtiyaz mı? göstereceğiz... zaten miller sigara ve alkol tüketerek yeteri kadar kafalarını iyi yapıyorlar uyuşturucu eksik kalsın bari git iç iç sonra gelip bayramda namaz kıl müslümanım diye gezin... bu tür fikirlerden uzak durun...
boşver kafanı yorma
hani geçenler alkol tüketimi bazı yerlerde kısıtlama gelmişti yok bilmem çok saçmaymış gibi tüm türkiye tepki gösteriyordu başbakana yav adam size iyilik yaptı sizi daha fazla günah işlemekten kurtardı siz kimin torunlarısınız bi geriye hiç baktınızmı osmanlı döneminde sen içkiye bulaşsan sana al içmi diyeceklerdi ne çabuk unuttun dedelerinin o güzel sözlerini ne kadar çabuk şeytanla arkadaş can ciğer oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?