Bende girmiyor. Erişim noktası ss atar mısın
Arkadaşlar w10 u yükledikten sonra telefonun ROM u değişti sanırım geri dönmek için Nokia software recovery tool u kullanabilir miyiz? birde başka ülke rom u kullanmanın sakıncası nelerdir?
teşekkürler yanıt için extra+bilgi kısmında 000-hk gözüküyor. benim tel turkcell rom luydu. nsu da firmware versiyonu 3051 500009 1424 0004 görünüyor şimdi ben buna dönsem 8.1 geri gelir mi?Rom değişmiyor sadece görsellerde değişik bilgiler görünüyor. NSU ile bağlandığınızda gerçek bilgileri görebiliyorsunuz.
Koruma olduğu için başka ülke romu yükleyemiyorsunuz ancak romu modifiye ederseniz yükleyebiliyorsunuz. Öyle biliyorum.
teşekkürler yanıt için extra+bilgi kısmında 000-hk gözüküyor. benim tel turkcell rom luydu. nsu da firmware versiyonu 3051 500009 1424 0004 görünüyor şimdi ben buna dönsem 8.1 geri gelir mi?
ringtone da da turkcell hala gözüktüğüne göre dediği gibi rom değişmemiş sanırım neyse bi süre deneyelim bakalım Windows 10 u. Telefonun arama mesaj gibi ana işlevlerinde bir sorun çıkmazsa mesele değil.
Kötü bi haberim var sunucuda sorun var bağlanılamıyor.
upwp10.chinacloudapp.cn:7777
Google arama sonuçları (keşke öncesi-sonrası yapabilseydik)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumıa 1320 Kaç Kez Yaptım Sıfırladım Tekrar Yaptım Ama Olmuyo Güncel diyo
Bilgisayardaki programla cihazınızı 0'layın, 1.5 gb'lık bir rom indirip yüklüyor. Bu işlem daha önceki güncellemelerin işgal ettiği alanı siliyormuş bir forumda okuduğum ecnebi bir abinin açıklamasına göre. Boşalan yere de Windows 10 yükleniyormuş. Uygulama silmek ya da Cihaz üzerinden 0'lamak işe yaramıyormuş!
1320 için kıçımı yırttım, ecnebi abinin dediğini yapınca sakince yüklendi tek seferde.![]()

Lsrt ile telefonu yeniden yükleyin. Hiç bir uygulama kurmadan güncellemeleri kontrol edin. Denim güncellemesi yüklenince Windows insider kurup tekrar kontrol ediniz. (Kesin çalışır diye bir garanti veremiyoruz. Bir kaç kullanıcıda sizin gibi yükleyemedi)
Hayır@skynet Mobil veri ile internete girebiliyor musun?
Ben dönmeye hazırlanıyorumYarın galiba 8.1 e doneceğim. Hucresel çalışmıyor
Telefon durduğu yerde ısınıyor ve şarj hızlı bir şekilde bitiyor
Bir hafta içinde zaten ak , kara belli olur diye düşünüyorum.Telefon nedir? 820 mi?tel kendiliğinden denim oldu olmuyordu önceden cyan dı. ama şimdide bir kaç uygulamadan kendiliğinden atıyor swarm ve windows insider dan atıyor insider dan attığı için de win10 kurulamıyor.
Ben lsrt ile döndümGeridönüş yapabilen var mı? Olmuyor