Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Zaten bu yöntem gabrel in dediği sistem hafızası olayını tamemen yalanlıor adamların tek bir amacı var guncellemeyi acı çektirerek vermek :-)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Yarın galiba 8.1 e doneceğim. Hucresel çalışmıyor

merlin19

merlin19

Üye
Boşuna uğraşmayın sistem çok kasılıyor hemde abartısız ve çok hızlı şarj yiyor yani bunu kullanmak için cebimizde akü taşımamız gerek çok irkel bu hele beta falan olsun o zaman kurarız resmen acıdım benim 920 ye cihaz 2 saattir 45 c üzerinde boşta bile ateş gibi yanıyor

Raskoln

Raskoln

Üye
Arkadaşlar w10 u yükledikten sonra telefonun ROM u değişti sanırım geri dönmek için Nokia software recovery tool u kullanabilir miyiz? birde başka ülke rom u kullanmanın sakıncası nelerdir?

zbahadir

Üye
Arkadaşlar w10 u yükledikten sonra telefonun ROM u değişti sanırım geri dönmek için Nokia software recovery tool u kullanabilir miyiz? birde başka ülke rom u kullanmanın sakıncası nelerdir?

Rom değişmiyor sadece görsellerde değişik bilgiler görünüyor. NSU ile bağlandığınızda gerçek bilgileri görebiliyorsunuz.

Koruma olduğu için başka ülke romu yükleyemiyorsunuz ancak romu modifiye ederseniz yükleyebiliyorsunuz. Öyle biliyorum.

Raskoln

Raskoln

Üye
Rom değişmiyor sadece görsellerde değişik bilgiler görünüyor. NSU ile bağlandığınızda gerçek bilgileri görebiliyorsunuz.

Koruma olduğu için başka ülke romu yükleyemiyorsunuz ancak romu modifiye ederseniz yükleyebiliyorsunuz. Öyle biliyorum.
teşekkürler yanıt için extra+bilgi kısmında 000-hk gözüküyor. benim tel turkcell rom luydu. nsu da firmware versiyonu 3051 500009 1424 0004 görünüyor şimdi ben buna dönsem 8.1 geri gelir mi?

zbahadir

Üye
teşekkürler yanıt için extra+bilgi kısmında 000-hk gözüküyor. benim tel turkcell rom luydu. nsu da firmware versiyonu 3051 500009 1424 0004 görünüyor şimdi ben buna dönsem 8.1 geri gelir mi?

Gelmemesi için bir neden yok. ;)

Raskoln

Raskoln

Üye
ringtone da da turkcell hala gözüktüğüne göre dediği gibi rom değişmemiş sanırım neyse bi süre deneyelim bakalım Windows 10 u. Telefonun arama mesaj gibi ana işlevlerinde bir sorun çıkmazsa mesele değil.

zbahadir

Üye
ringtone da da turkcell hala gözüktüğüne göre dediği gibi rom değişmemiş sanırım neyse bi süre deneyelim bakalım Windows 10 u. Telefonun arama mesaj gibi ana işlevlerinde bir sorun çıkmazsa mesele değil.

Aslında rom dediğimiz yer telefonun sistem yazılımıdır.
Denim veya Cyan bölgesidir diyebiliriz.
Windows OS onun üzerine yüklenir.

ykd96

ykd96

Üye
Kötü bi haberim var sunucuda sorun var bağlanılamıyor.
upwp10.chinacloudapp.cn:7777

edit: düzeldi

Son düzenleme:
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Geridönüş yapabilen var mı? Olmuyor

bayon

Üye
Google arama sonuçları (keşke öncesi-sonrası yapabilseydik)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Bay H
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumıa 1320 Kaç Kez Yaptım Sıfırladım Tekrar Yaptım Ama Olmuyo Güncel diyo

Kardeşim önce telefona lsrt ile wp 8.1 yazılımı yeniden yükleyin. (Yaşanacak veri kaybında sorumluluk kabul etmiyoruz. Yedek alın pc ye video müzik fotoğraf buna hafıza kartı da dahil)
Yükleme bitince güncelleme kontrolü yapın. Denim güncellemesini bulup yükleyecek. Denim güncellemesi bitince gel ilk mesajdaki işlemleri yap.
Bilgisayardaki programla cihazınızı 0'layın, 1.5 gb'lık bir rom indirip yüklüyor. Bu işlem daha önceki güncellemelerin işgal ettiği alanı siliyormuş bir forumda okuduğum ecnebi bir abinin açıklamasına göre. Boşalan yere de Windows 10 yükleniyormuş. Uygulama silmek ya da Cihaz üzerinden 0'lamak işe yaramıyormuş!

1320 için kıçımı yırttım, ecnebi abinin dediğini yapınca sakince yüklendi tek seferde. :)

Boşuna uğraşmışsın. Ecnebi abilere gidene kadar @Aybin.Kilic abinin mesajına baksaydın yeterli gelirdi.

:kop2: :kop2:

Lsrt ile telefonu yeniden yükleyin. Hiç bir uygulama kurmadan güncellemeleri kontrol edin. Denim güncellemesi yüklenince Windows insider kurup tekrar kontrol ediniz. (Kesin çalışır diye bir garanti veremiyoruz. Bir kaç kullanıcıda sizin gibi yükleyemedi)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin.Kilic
Hocam eğer yüklemediysen acele etme derim bir sürü sıkıntı oluyor benden söylemesi :)

Hımmmm yok dayanayacam illa kurcalayacağım. :kop2: Bir hafta içinde zaten ak , kara belli olur diye düşünüyorum.
Ayrıca adı üzerinde BETA . Bana kalırsa kullanıcı yorumlarına göre bırak betayı Alpha bile olmamış.

Edit : Wp 10 yükleyenler için Vodafone ayarları.

Şifre : vodafone

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
yusuf41

yusuf41

Üye
tel kendiliğinden denim oldu olmuyordu önceden cyan dı. ama şimdide bir kaç uygulamadan kendiliğinden atıyor swarm ve windows insider dan atıyor insider dan attığı için de win10 kurulamıyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tel kendiliğinden denim oldu olmuyordu önceden cyan dı. ama şimdide bir kaç uygulamadan kendiliğinden atıyor swarm ve windows insider dan atıyor insider dan attığı için de win10 kurulamıyor.
Telefon nedir? 820 mi?

Üst Alt