Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Ya bunu nasıl iptal Edecez yüklerken hata veriyor sonra yeniden iniyor bir süre sonra otomatik yuklemeye çalışıyor sonra gene hata ve yine iniyor bu gelmemesi için ne yapmam lazım

ykd96

Üye
htc 8s e yedirmeye bayaa bi çalışmıştım yemedi win10. xda telefonun regedit kayıtlarını değiştiriyor wpxaptaki chinecloud ta regeditteki bilgileri değiştiriyor.
chinacloudapp taki işlemleri yapınca htc marka telefonum ayarlar hakkında kısmında NOKIA Windows Phone 8s By HTC şeklinde görünüyordu
xda daki yöntemde aynı şekilde regeditlerle oynuyor. regeditleri değiştiğini nerden biliyosun diyosanız xda da yayınlanan CustomPFD uygulamasıyla HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetInfo dizinindeki PhoneManufacturer ve PhoneManufacturerModelName girdilerini değiştiriyorlar. Bu da size sunulmamış güncellemeleri sunulan telefonu kullanıyormuşsunuz gibi göstererek indirmenizi sağlar

Her neyse 8s e win10 kurmaya çalıştım bayaa yedirmeye çalışmıştım. Sonrasında vazgeçtim sıfırlayayımda düzelsin dedim sıfırladım bu sefer uygulama kuramadım telefona kafayı yemeye başladı tekrar sıfırladım müzik uygulaması bile kurulmadı sürekli hata veriyordu. hatayı hatırlamıyorum şuan 3-4 gün oldu. En son sd kartla rom atim dedim rom atarken yanlış romu atmışım sd karta cihaz hard brick oldu ekran hiç açılmıyor sadece power tuşuna basılı tutunca telefon titriyor 1 saniye kadar sonra hiç birşey olmuyor.
Telefonu bilgisayara takınca bilgisayar telefonu 2 gb flash bellek olarak algılıyordu ve tüm sistem dosyalarını ulaşılabilir gösteriyordu. Teknik servise yolladım bakalım ne olacak

alaca61

Üye
Lumua 620 yede yukleye bilmiyor muyuz

YkPkY

Üye
artık bu yöntem windows insiderin güncellenmesiyle son buldu.
zaten tavsiyemde değildi,iyi oldu

Tepkiler: byibo, Rainesto ve Aybin.Kilic
Ya arkadaşlar şu yüklediğimiz sertifikayı nasıl kaldırabiliriz, sertifikayı yükledikten sonra lumia 1020 lumia camera hariç başka programlarda 34mp fotoğraf seçeneği kayboldu, sıfırlamak istemiyorum.

ogzhnoTr

Üye

belki anlarlar anlamazlarsada swap olmuştur

orian

Üye
valla ben kullanıyorum sorun çok çok az. sadece klavye tahminini arıyorum o çok iyiydi. şarj sıkıntı olmadı bende çok oynamıyorum. hafif kasmalar da mevcut ama rahatsız edici değil. ne bi reset attı cihaz ne de dondu kaldı. Şu klavyedeki nokta ne işe yarıyor onu çozemedim W10 kurup forumda yazamayan arkadaşlar en altta gorunumu opera yapsınlar.
Özellikle mesajlara girmeden, gelen mesaja cvp verme olayı harika.. iphone'dakinden daha iyi bence..

bayon

Üye
o nokta şu işe yarıyor mesaj yazarken sizi bir imleç takip ediyor ya, hatta yanıp sönüyor işte onu hareket ettirmenize yarıyor

orian

Üye
teşekkür ederim valla ben w10'u beğendim. Şimdi benim aklımda şu var; gelecek pdf guncellemesini yuklemeli miyim ?

byibo

Üye
Ya arkadaşlar şu yüklediğimiz sertifikayı nasıl kaldırabiliriz, sertifikayı yükledikten sonra lumia 1020 lumia camera hariç başka programlarda 34mp fotoğraf seçeneği kayboldu, sıfırlamak istemiyorum.
tam olarak kendim deneyemedim ama microsoft'un çıkardığı bir program var 8.1 sıfırlamaya gerek kalmadan geri dönüş için
sitede mevcut konunun güzel bir biçimde sunuluşu var incelemeni tavsiye ederim
Microsoft, Yeni Windows Phone Recovery Tools Uygulamasını Yayınladı! - MaxiCep
buda programın indirme linki

rza_35

Üye
8x'e yükleyip de 8.1'e geri dönebilen var mı? Ben dönemiyorum 8.1'e tekrar. Windowsun kendi programı işe yaramıyor görmüyor telefonu. Veri bağlantısını kullanamıyorum ve arada bir telefonun sesi gidiyor. Kilitleniyor geri dönmem lazım nasıl yapabilirim. heryerde paylaşılan rom işe yaramadı y-kablo olmadığı için deneyemedim bir tek o yöntemi.

Windows recovery tool şu şekilde görüyor telefonu, bilgisayarın dilini İngilizce bölgeyi Amerika yapın sonra oturumu kapatıp açın görecektir Lumia 830da bu şekilde gördü umarım sizdede işe yarar

arkadaşlar 620 için nasıl yapılır anlatırmısınız