Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Geridönüş yapabilen var mı? Olmuyor

Lsrt programını PC'ye kurun. Usb kablosu ile telefonu pc ye bağlayın. Wp8.1 Cyan güncellemesini geri yükleyin.
(Uyarı : Bu işlem telefondaki tüm resim video fotoğraf ve dataların silinmesine sebep olacaktır. Bu işlemden önce pc ye yedekleyin. Hatta hafıza kartınızı da kart okuyucu ile pc ye yedekleyin ve formatlayın. Kurulum bitene kadar kartı telefona takmayınız)

Kurulum bitince kullanıcı mail ve şifreyi girip temiz kurulumu seçin. Her şey bitince hiç bir programı güncellemeyin. Güncelleme yapanlarıda iptal edin.

Menü > Ayarlar > Güncelleme kontrolü yapın. Gelen güncellemeyi kurun. Telefon kapanıp tekrar kurulum yapacak.

Telefon açılınca aynı işlemi bir daha yapın. Güncelleme bulunca kurun (Denim güncellemesi gelecektir).

Kurulum bitip telefon açılınca Menü > Ayarlar > Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.

Mail ve şifreden sonra temiz kurulum ile devam edin. Telefon açılınca hafıza kartını takabilirsiniz.

Mağaza ... Uygulamalarım kısmından lazım olan programları ve oyunları geri yüklersiniz.

Bay H

Üye
Internet Explorer geliştirme anlamında zirve yapmış durumda.

Hurriyete ait video sitesinde videolar oynatılmamaktaydı ancak Windows 10 ile videolarda sıkıntı yaşanmamakta. Diğer sitelerde de denemek gerekli.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: zaakaan ve Sensation

SLH.55

Üye
Windows 10 phone kurdukdan sonra telefonu sifirlayinca sebeke üzerinden nete girilmiyor .Tüm ayarlari yaptım nafile.Win 8.1 geri dönücem

tel kendiliğinden denim oldu olmuyordu önceden cyan dı. ama şimdide bir kaç uygulamadan kendiliğinden atıyor swarm ve windows insider dan atıyor insider dan attığı için de win10 kurulamıyor.

Arkadaş aynı sorun bende de var telefonu sıfırladım denim oldu insidere giriyorum atıyo bi çözüm bulursan bana da yardım eder misin.820

skynet

Üye

Hocam eğer yüklemeye kararlıysan ilk önce telefonu sıfırla sonra win10'u kur yoksa kurulduktan sonra sıfırlama işlemi yaptığında sorunlar ortaya çıkıyor bilgin olsun

Bay H

Üye
Arkadaşlar canlı yayın veya normal videolarda yeni tarayacının açamadığı bir içeriğe denk gelmedim. IE geliştirici ekibi çok iyi iş çıkarmış.

Ekli dosyalar

Tepkiler: zaakaan, Sensation ve Esendağlı

zaakaan

Üye

Acunn.com'u da deneyebilir misin? Oradan video açılmıyordu.

Konu Sahibi
Ben 8.1'e dönüp tekrar 10'a yükselteceğim. ARKADAŞLAR WİNDOWS 10 YÜKLEDİKTEN SONRA CİHAZI SIFIRLAMAYIN

unverann

Üye
IMEI görünüyor resmi kaldırman gerekebilir
Ya Şuan Cihazım Güncel Dimi 10 İçin ?
IMEI görünüyor resmi kaldırman gerekebilir
Ya Şuan Cihazım Güncel Dimi 10 İçin ?
Flas Player Yuklu mu Yada Şole Soyluyum Facebook Üzerinde ki Oyunları Açabilicek mi ?

Bay H

Üye
@zaakaan Evet, acunn.com da ki videolarda açılmakta.

---
@unverann Facebook hesabım olmadığı için bir şey diyemem.

Ekli dosyalar

Tepkiler: Sensation, zaakaan ve Esendağlı

unverann

Üye
Banada Yardımcı Olur musun

.@zaakan Evet, acunn.com da ki videolarda açılmakta.

---
@unverann Facebook hesabım olmadığı için bir şey diyemem.
Bu harika ms gerçekten sağlam geliyor bence,teşekkürler

Tepkiler: zaakaan

Rainesto

Üye
10:50 de şarjdan çektim bakalım ne kadar gidecek telefon 920

Hocam eğer yüklemeye kararlıysan ilk önce telefonu sıfırla sonra win10'u kur yoksa kurulduktan sonra sıfırlama işlemi yaptığında sorunlar ortaya çıkıyor bilgin olsun
Bu iş için gece pc yi formatladım. Wp8.1 ve Cyan romunu indireceğim. Peşine telefonu sıfırlayacağım ve kartımı çıkartıp formatlayacağım.
Her zaman temiz kurulumu tavsiye ederim

İşin garibi ben hata aldım yükleyemedim vaz geçtim ama telefon vaz geçmemiş olsa gerek illa guncellemeyi indireceğim diyor bunu nasıl iptal edebiliriz?

Tepkiler: Rainesto
Geri döndüm 8.1'e. Kendi kendine batarya bitiyordu

Arkadaşlar bi yardım edin lütfen insidere girilmiyo atıyo programdan