unverann Üye SamilGoktas' Alıntı: insider.windows.coma giriş yap hesabınla. Sonra uygulamaya giriş yap o hesapla Genişletmek için tıkla ... İşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyor
SamilGoktas' Alıntı: insider.windows.coma giriş yap hesabınla. Sonra uygulamaya giriş yap o hesapla Genişletmek için tıkla ... İşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyor
SamilGoktas Üye unverann' Alıntı: İşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyor Genişletmek için tıkla ... SS atma imkanın var mı adım adım. Yardımcı olmaya çalışırım
unverann' Alıntı: İşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyor Genişletmek için tıkla ... SS atma imkanın var mı adım adım. Yardımcı olmaya çalışırım
unverann Üye SamilGoktas' Alıntı: SS atma imkanın var mı adım adım. Yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... Ya Az Öncede Atmak İstedim de Olmadı Bi Linke Yuklemem Gerekiyo Galiba
SamilGoktas' Alıntı: SS atma imkanın var mı adım adım. Yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... Ya Az Öncede Atmak İstedim de Olmadı Bi Linke Yuklemem Gerekiyo Galiba
SamilGoktas Üye unverann' Alıntı: Ya Az Öncede Atmak İstedim de Olmadı Bi Linke Yuklemem Gerekiyo Galiba Genişletmek için tıkla ... Evet imgur.com işini görür
unverann' Alıntı: Ya Az Öncede Atmak İstedim de Olmadı Bi Linke Yuklemem Gerekiyo Galiba Genişletmek için tıkla ... Evet imgur.com işini görür
SamilGoktas Üye hajkhanx33' Alıntı: Beyler kaç dk de yuklenıor vede işte bukadar Genişletmek için tıkla ... Biraz uzun sürüyor
hajkhanx33' Alıntı: Beyler kaç dk de yuklenıor vede işte bukadar Genişletmek için tıkla ... Biraz uzun sürüyor
unverann Üye SamilGoktas' Alıntı: Evet imgur.com işini görür Genişletmek için tıkla ... Hata Olarak Bunu Veriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SamilGoktas' Alıntı: Evet imgur.com işini görür Genişletmek için tıkla ... Hata Olarak Bunu Veriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DareDevil1320 Üye unverann' Alıntı: Hata Olarak Bunu Veriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Saat yanlış değil mi?
unverann' Alıntı: Hata Olarak Bunu Veriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Saat yanlış değil mi?
SamilGoktas Üye kimbilir_01' Alıntı: Böyle bir hata alıyorum neden olabilir??? Genişletmek için tıkla ... System boş alanı yetersiz geliyor olabilir mi?
kimbilir_01' Alıntı: Böyle bir hata alıyorum neden olabilir??? Genişletmek için tıkla ... System boş alanı yetersiz geliyor olabilir mi?
unverann Üye DareDevil1320' Alıntı: Saat yanlış değil mi? Genişletmek için tıkla ... Yok Saat Doğru Tarih Doğru Sıfırlamadam Önce Bole Bi Hata Vermiyodu Şimdi Bole Bi Hata Veriyo
DareDevil1320' Alıntı: Saat yanlış değil mi? Genişletmek için tıkla ... Yok Saat Doğru Tarih Doğru Sıfırlamadam Önce Bole Bi Hata Vermiyodu Şimdi Bole Bi Hata Veriyo
Sensation Emekli Yönetici DareDevil1320' Alıntı: Kusura bakma hocam, dediğim gibi ben becerememişim. Çalışıyor taşıdım aşağı yukarı sağa sola. Tam senin mesajı görüp telefona el attım şarjı bitmiş, zaten tüm akşam onu yükle bunu yükle şarjı ihmal etmiştim. Evet taşınıyor, bir kaç ss atabilirim istiyorsan? Genişletmek için tıkla ... Az önce atmıştım ama siz de atın
DareDevil1320' Alıntı: Kusura bakma hocam, dediğim gibi ben becerememişim. Çalışıyor taşıdım aşağı yukarı sağa sola. Tam senin mesajı görüp telefona el attım şarjı bitmiş, zaten tüm akşam onu yükle bunu yükle şarjı ihmal etmiştim. Evet taşınıyor, bir kaç ss atabilirim istiyorsan? Genişletmek için tıkla ... Az önce atmıştım ama siz de atın
Esendağlı Üye Microsoft Corporation' Alıntı: 1520 kullanıcıları için güncelleme olmuyor boşuna denemeyin. Genişletmek için tıkla ... Galiba haklısın,bende sanırım herşeyi eksiksiz yapmama rağmen güncelleme bulmuyor,telefonunuz güncel diyor.
Microsoft Corporation' Alıntı: 1520 kullanıcıları için güncelleme olmuyor boşuna denemeyin. Genişletmek için tıkla ... Galiba haklısın,bende sanırım herşeyi eksiksiz yapmama rağmen güncelleme bulmuyor,telefonunuz güncel diyor.
SamilGoktas Üye unverann' Alıntı: Yok Saat Doğru Tarih Doğru Sıfırlamadam Önce Bole Bi Hata Vermiyodu Şimdi Bole Bi Hata Veriyo Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor. Uygulamayı sil tekrar yükle. Başka da çözüm gelmiyor aklıma.
unverann' Alıntı: Yok Saat Doğru Tarih Doğru Sıfırlamadam Önce Bole Bi Hata Vermiyodu Şimdi Bole Bi Hata Veriyo Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor. Uygulamayı sil tekrar yükle. Başka da çözüm gelmiyor aklıma.
merlin19 Üye Boşuna cihazları riske atmayın şu anda bu Önizleme sürümü İrkel dahi değil 25 dakikalık video çektim test 920 ile yapıldı
Boşuna cihazları riske atmayın şu anda bu Önizleme sürümü İrkel dahi değil 25 dakikalık video çektim test 920 ile yapıldı
DareDevil1320 Üye Bu klavyede z ile x tuşlarının altındaki mavi nokta ne işe yarıyor tam olarak? 4 tane ok çıkıyor basınca.
Bu klavyede z ile x tuşlarının altındaki mavi nokta ne işe yarıyor tam olarak? 4 tane ok çıkıyor basınca.
Esendağlı Üye Bir sorum daha olacaktı,tüm bu işlemlere başlamadan önce cihazı sıfırlamak gibi bişiy gerekiyormu acaba @Dexter Morgan
Bir sorum daha olacaktı,tüm bu işlemlere başlamadan önce cihazı sıfırlamak gibi bişiy gerekiyormu acaba @Dexter Morgan
unverann Üye SamilGoktas' Alıntı: Bilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor. Uygulamayı sil tekrar yükle. Başka da çözüm gelmiyor aklıma. Genişletmek için tıkla ... Sertifikayı Yeniledim Şimdi O Aşmayı Geçti
SamilGoktas' Alıntı: Bilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor. Uygulamayı sil tekrar yükle. Başka da çözüm gelmiyor aklıma. Genişletmek için tıkla ... Sertifikayı Yeniledim Şimdi O Aşmayı Geçti
papakudioflu Emekli Yönetici DareDevil1320' Alıntı: Bu klavyede z ile x tuşlarının altındaki mavi nokta ne işe yarıyor tam olarak? 4 tane ok çıkıyor basınca. Genişletmek için tıkla ... Cursor( imleç) taşımaya
DareDevil1320' Alıntı: Bu klavyede z ile x tuşlarının altındaki mavi nokta ne işe yarıyor tam olarak? 4 tane ok çıkıyor basınca. Genişletmek için tıkla ... Cursor( imleç) taşımaya
skynet Üye Arkadaş sıfırladığı ma pişman oldum resmen Göz atma açılmıyor,ayarlardan kilit ekranı menüsüne girmek istediğimde direk ana menüye atıyor offf offf
Arkadaş sıfırladığı ma pişman oldum resmen Göz atma açılmıyor,ayarlardan kilit ekranı menüsüne girmek istediğimde direk ana menüye atıyor offf offf