Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

unverann

Üye
Nasıl bir hata alıyorsun

insidere girdikten son get preview dedikten sonra şu hatayı veriyo a connection error prevented us from dowloanding programs for you. please check the date/time of you device and its network connection and try again

plenken

Üye
Bende de tam 4 defa aynı hatayı verdi.

unverann

Üye
Nasıl bir hata alıyorsun

insidere girdikten son get preview dedikten sonra şu hatayı veriyo a connection error prevented us from dowloanding programs for you. please check the date/time of you device and its network connection and try again

Bende basıorum ozaman 1320 canım çekti .d.d

Bas hocam bas durma.

Soranlar olmuş, Klavyeyi taşıyıp küçültme özelliği

1) Ya çalışmıyor
2) Ya da ben beceremedim

EDİT: Ben becerememişim çalışıyor!!

Son düzenleme:
Tepkiler: hajkhanx33, Sensation ve Dexter Morgan

unverann

Üye
Bunu tam olarak Nasıl yaptınız Ben bugun full uğraştım hala yapamadım ya Bana bi yardımcı olurmusunuz ? lumıa 1320

umitarig

Üye
windows 10 yükleyeyim derken denim oldu 920

SLH.55

Üye
yeni bir güncelleme gelse bu şartlar altında alabilirmiyiz ?

Ben indirdim tel yüklemek için hazırlandı çarklar çıktı sonra tel açıldı yüklenemiyor dedi, neden olabilir arkadaşlar?

unverann

Üye
Nasıl bir hata veriyor?

Cihazın tarih ve saat ayarlarının doğru olduğuna emin misiniz?

Saat tarih doğru mu? Ve wifi ile deniyorsunuz değil mi?

Tek eksiği biraz optimizasyon gibi.

Yoksa uygulamalar bayağı hızlı tepki veriyor ama takıla takıla gibi geçişler. Onu da hallettiler mi on numara olur.

İşlemleri yapıyorum çince olarak fast seçiyorum devam ediyorum yeniden başlıyor buraya kadar normal sonrasında guncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor l925 16 gb sanırım bizde olmuyor başka yolu varmı bunun acaba