Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Ben lumia 830da programla geri dönemedim program görmedi telefonu bende mecburen flash attım telefona polonya romu kurdum

emz

Üye
Ben lumia 830da programla geri dönemedim program görmedi telefonu bende mecburen flash attım telefona polonya romu kurdum

Yeni program da mı görmedi? Şu wp recovery tool olan. Onun göreceği yazıyordu. Kesin olmuyorsa bir düşüneyim. Lsrt falan da tanımıyorsa sorun ama tanımaması için sebep yok. Çok garip

konu için teşekkürler, 625 başarılı

Yeni program da mı görmedi? Şu wp recovery tool olan. Onun göreceği yazıyordu. Kesin olmuyorsa bir düşüneyim. Lsrt falan da tanımıyorsa sorun ama tanımaması için sebep yok. Çok garip

Lsrt görüyor fakat wp recovery görmedi lumia 830 güncel olması açısından rom attım ben

emz

Üye
Lsrt görüyor fakat wp recovery görmedi lumia 830 güncel olması açısından rom attım ben

Lsrt gördü ise takınca son versiyon yazılımı basar. O zaman sorun değil. Ben basmazsa diye korktum. Öyleyse sorun olmaz. Bana cyan kursa da olur. Yeterki geri kursun

Tepkiler: kamil5028347
Hmm hangi lumia var sizde? Bende 720

520 internetten baktım yetersiz hafıze durumunda hatayı veriyormuş, ms resmi sitesinde var daha önce 8,1 kurulumunda aynısorunu yaşayanlara çözüm önerilerinden. ama işin garibi bende şuan 1gb ye yakın boş yer var biraz daha silip yeniden deneyeceğim.

Lsrt gördü ise takınca son versiyon yazılımı basar. O zaman sorun değil. Ben basmazsa diye korktum. Öyleyse sorun olmaz. Bana cyan kursa da olur. Yeterki geri kursun

Lsrtde de sıkıntı yok gördü benim telefonu ben yinede rom attım

Tepkiler: emz

ademoz05

Üye
1,87 gb boş yer gözüküyor benim telefonda, sd kartta daha da çok var ama o olmadan seviyorum

emz

Üye

O boş yer çok farklı. İstenen boş yer sistem yeri. Bende 525'de şu an 3,5 gb boş var. Ama insider ile girdim baktım boş yer 626 mb yazıyor. Sistem için gizli olan yer sınırında o kadar var. Oraya sistem uygulamaları kuruluyor. Orasının boşalması için format şart

Çoook uzun uğraşlar sonucu 1320'ye Windows 10 yüklemeyi başardım.

Burdan bahsi geçen programla telefonumu Cyan'a 0'ladım.
Cyan'dan sonra güncellemeleri denetledim Denim yüklendi.
Denim'den sonra ilk mesajdaki adımları tekrar denediğimde ise güncellemeyi bulup yükledi.

Oh beee.

Tepkiler: kraliletisim, hajkhanx33 ve Sensation

wpfurkan

Üye
Nasıl olabilir ki? Ne gibi bir durumda?
Lumia olmayan cihazlarda çok çabuk firmware uyumsuzluğu çıkıyor ve pfd ile bu yeni insider olayında telefonlar hemen brick olabiliyor. Telefon ne açılıyor nede tepki veriyor ve bazen flash yapılarak bile telefon geri düzeltilemiyor ve telefon çöplük oluyor.

Peocawe

Üye

bende lsrt 1320 ye kurulum yapmıyor neden bilmiyorum

Bende basıorum ozaman 1320 canım çekti .d.d

emz

Üye

Şimdi ben 525'e denerken pfd ile normal yükledim hep. Brick ne biliyorum ama lumia cihazlarda olduğuna denk gelmedim.
@Dexter Morgan
Senin cihazın brick olmuş daha önce sanırım. Düzeltmek için ne yaptın? Neler yapmak gerekiyor? Kısa bir bilgi verir misin?

Konu Sahibi
Normal dead flash atıyorum sıkıntı olmuyor