kamil5028347
Üye
@Dexter Morgan
Dostum acaba cihazı 8.1'e çevirebiliyor musunuz? Bir deneme şansınız var mı? Hani ona göre bende kısa bir deneme yapabilirim. Salı günü İnternet ve bilgisayar olacak elimde. Eğer dönülebiliyorsa ona göre şimdi kurup sorun çıkarsa döneceğim.
@papakudioflu @Mr.H Abicim salıya bir sınırsız internet buldum. Eğer olursa o gün geri dönerim. Yüklemede sıkıntı çıkarsa wp recovery tool ile deneye bilir misiniz? Cihazı tanıyor mu? Benim için önemli olan bilgisayara taktım mı algılaması ve 8.1' dönmesi. Veya lsrt işe yarasın yeterBir deneyip yazarsanız sevinirim. Çok merak ettim. İçimde ukte kaldı
Hmm hangi lumia var sizde? Bende 720aynı hata bendede veriyor
Ben lumia 830da programla geri dönemedim program görmedi telefonu bende mecburen flash attım telefona polonya romu kurdum
Yeni program da mı görmedi? Şu wp recovery tool olan. Onun göreceği yazıyordu. Kesin olmuyorsa bir düşüneyim. Lsrt falan da tanımıyorsa sorun ama tanımaması için sebep yok. Çok garip
Lsrt görüyor fakat wp recovery görmedi lumia 830 güncel olması açısından rom attım ben
Hmm hangi lumia var sizde? Bende 720
Brick olabilir güvenemiyorumDenemek lazım.
Lsrt gördü ise takınca son versiyon yazılımı basar. O zaman sorun değil. Ben basmazsa diye korktum. Öyleyse sorun olmaz. Bana cyan kursa da olur. Yeterki geri kursun
1,87 gb boş yer gözüküyor benim telefonda, sd kartta daha da çok var ama o olmadan seviyorum520 internetten baktım yetersiz hafıze durumunda hatayı veriyormuş, ms resmi sitesinde var daha önce 8,1 kurulumunda aynısorunu yaşayanlara çözüm önerilerinden. ama işin garibi bende şuan 1gb ye yakın boş yer var biraz daha silip yeniden deneyeceğim.
520 internetten baktım yetersiz hafıze durumunda hatayı veriyormuş, ms resmi sitesinde var daha önce 8,1 kurulumunda aynısorunu yaşayanlara çözüm önerilerinden. ama işin garibi bende şuan 1gb ye yakın boş yer var biraz daha silip yeniden deneyeceğim.
Brick olabilir güvenemiyorum
Kardeşim Ben Şimdi Sıfırladım Ama İnsider Hata Veriyor
Ya Ben İnsiderde Hata Alıyorum Bunun Sebebi Ney ?
Değmez zatenBrick olabilir güvenemiyorum
Lumia olmayan cihazlarda çok çabuk firmware uyumsuzluğu çıkıyor ve pfd ile bu yeni insider olayında telefonlar hemen brick olabiliyor. Telefon ne açılıyor nede tepki veriyor ve bazen flash yapılarak bile telefon geri düzeltilemiyor ve telefon çöplük oluyor.Nasıl olabilir ki? Ne gibi bir durumda?
Çoook uzun uğraşlar sonucu 1320'ye Windows 10 yüklemeyi başardım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan bahsi geçen programla telefonumu Cyan'a 0'ladım.
Cyan'dan sonra güncellemeleri denetledim Denim yüklendi.
Denim'den sonra ilk mesajdaki adımları tekrar denediğimde ise güncellemeyi bulup yükledi.
Oh beee.
Lumia olmayan cihazlarda çok çabuk firmware uyumsuzluğu çıkıyor ve pfd ile bu yeni insider olayında telefonlar hemen brick olabiliyor. Telefon ne açılıyor nede tepki veriyor ve bazen flash yapılarak bile telefon geri düzeltilemiyor ve telefon çöplük oluyor.
Normal dead flash atıyorum sıkıntı olmuyorŞimdi ben 525'e denerken pfd ile normal yükledim hep. Brick ne biliyorum ama lumia cihazlarda olduğuna denk gelmedim.
@Dexter Morgan
Senin cihazın brick olmuş daha önce sanırım. Düzeltmek için ne yaptın? Neler yapmak gerekiyor? Kısa bir bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?