Uygulamalarımı sd karta yükleyemiyoru lütfen yardım kafayı yicem

Sponsorlu Bağlantılar

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalarımı sd karta yükleyemiyoru lütfen yardım kafayı yicem
Merhaba maxicep ailesi.
Ben 3 gün önce androide geçmek için xperia x8 aldım. 3 gündür uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim. Gerek maxicepte olsun gerek diğer android forumlarda denemediğim yol kalmadı. Öncelikle install manager sd2 vb birçok uygulama denedim. Baktım olmadı bende root yaptım. Herşey tamam. Hem superuser menüde hemde sistemdeki dosyaları görebiliyorum. Herşey güzel ama hala link2sd hata veriyor. Bende 2.3 rom yükleyim dedim. Telefonu yeniden başlyattım. Sony yazısı gelirken geri tuşuna bastım ama bir türlü şu recovery ekranı gelmedi.tam 4 kez denedim bunu.olmuyor olmuyoor! Yemin ederim kafayı yicem.
Şimdi;
Android hakkında hiç bilgim yok bu göz önüne alın.
Birde 2.3e geçersem direk sd karta yükleyebilecekmiyim yoksa yine link2sd vb uygulamalarlamı uğraşıcam?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Not; sony yazısı gelince geri tuşuna basıyorum sony yazısında kalıyor. Ne telefon açılıyor nede recovery menüsü geliyor.

Oby_

Oby_

Üye
Sen sonradan rom yukledinmi simdi.Yeniysen romu nasol yukledin.

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Sen sonradan rom yukledinmi simdi.Yeniysen romu nasol yukledin.

Ben romu yükleyemedim dediğim gibi
Sony yazısı gelince geri tuşuna basıyorum ama ekran gelmiyor

- - - Eklendi - - -

Recovery ekranı gelmiyor. Sonyde kalıyor telefon. Belki benim recoveryde sorun vardır, senin elinde varmı çalışır durumda

bybrock

bybrock

Üye
eğer telefonu açabilirsen gl to sd yada foldermount programlarını kullanabilirsin link2sd bendede çalışmıyordu fakat bu programlar sayesinde oyunları hafıza kartından oynuyorum.

Oby_

Oby_

Üye
Ben romu yükleyemedim dediğim gibi
Sony yazısı gelince geri tuşuna basıyorum ama ekran gelmiyor

- - - Eklendi - - -

Recovery ekranı gelmiyor. Sonyde kalıyor telefon. Belki benim recoveryde sorun vardır, senin elinde varmı çalışır durumda

Kardesim benden sana tavsiye genel ve ileri derecede ogrenmeden rom vs yukleme isine girme.Ben samsung kullaniyorum malesef aradigin bende degil ama recovery moda giris icin daha detayli bilgi alman gerekiyor sanirim

Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim benden sana tavsiye genel ve ileri derecede ogrenmeden rom vs yukleme isine girme.Ben samsung kullaniyorum malesef aradigin bende degil ama recovery moda giris icin daha detayli bilgi alman gerekiyor sanirim

Önerin için teşekkür ederim canım kardeşim. Şimdi merak ettiğim diğer konu hakkında bilgin varmı ? Android 2.3 e geçersem uygulamaları direk sd karta yüklyebilirmiyim? Bazı forumlarda gördüm. 2.3te direk sd karta yüklersin dediler.

- - - Eklendi - - -

eğer telefonu açabilirsen gl to sd yada foldermount programlarını kullanabilirsin link2sd bendede çalışmıyordu fakat bu programlar sayesinde oyunları hafıza kartından oynuyorum.

Teşekkür ederim kardeşim denicem programları. Senin telefon rootlumu?

- - - Eklendi - - -

Yalnız bunlar 2.2 ve 2.3 programlar. 2.1 tavsiye ettiğin program varmı?

bybrock

bybrock

Üye
Önerin için teşekkür ederim canım kardeşim. Şimdi merak ettiğim diğer konu hakkında bilgin varmı ? Android 2.3 e geçersem uygulamaları direk sd karta yüklyebilirmiyim? Bazı forumlarda gördüm. 2.3te direk sd karta yüklersin dediler.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Evet benim telefon rootlu ve bu programları kullanıyorum ama maalesef 2.1 e program bilmiyorum

Oby_

Oby_

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Aslinda o da samobile deki roma gore degisir.Ben bayagi oldu cyanogen mod kullanali neredeyse unuttum stock romlari.

Üst Alt