Android Uygulamaları Direk Sd Karta Kurma

Sponsorlu Bağlantılar

skyman_352451

Üye
    Konu Sahibi
Android Uygulamaları Direk Sd Karta Kurma
indirin.




Uygulamamız telefona kurulan bir uygulama değildir. Windows işletim sistemi ile çalışmaktadır. Bu sebepten uygulamayı telefonunuza atmayınız.
Uygulama C: sürücüsünün tam altına kurulacaktır ve sağlıklı bir şekilde çalışacaktır.
Başta da bahsettiğimiz gibi Root işlemi gerektirmez.
Telefonunuzu bilgisayara takınız. Tabi ki bilgisayarınızda telefonunuza ait Usb sürücüleri kurulu olması gerekir.
Telefonu bilgisayara taktıktan sonra uygulamayı çalıştırınız.

Kurulu uygulamaları hafıza kartına taşımak ve daha sonra kurulacaklarında otomatik olarak hafıza kartına kurulması için Uygulamaları Karta Kur butonuna basınız. Bir kez tıklamanız yeterlidir herhangi bir hata mesajı almazsanız işlem başarılı olmuş demektir.
Versiyon yüklemek için Download modunda aç butonuna basın telefonunuz kapanacak ve download modunda açılacaktır. Bu menü özellikle yazılımsal olarak zarar görmüş olduğundan download modua geçemiyen sistemlerde, bir şekilde tuşlardan birinin işlevsiz kaldığı durumlarda ve bazı yarı brick hallerinde kolayca downloadmoduna geçmek üzere tesarlanmıştır.
Kurtarma moduna geçmek için Recovery modunda aç butonuna basın. Telefonunuz kapanacak ve recovery modunda açılacaktır. Bu şekilde kısmi güncelleme ve yükleme için recovery moduna geçmiş olursunuz.

Program telefonunuza hiçbir zarar vermez. Çünkü program telefonunuza hiçbir yükleme yapmaz komut sistemi ile işlemler yapmaktadır.
Olabilecek herhangi bir sorun için konu altında belirtmeniz de fayda vardır. Hem arkadaşlarımız bilgilenmiş olur hemde biz elimizden geldiği kadar yardımcı olmuş oluruz.

Önemli Not:
App2SD, MoveSD, link2SD türü bir yöntem ve uygulama kullanıyorsanız bu programları kaldırmanız önerilir.

Uygulama+data+dalvik chace tümünün hafıza kartına yüklenmesi A2sd yönteminde güvenle kullanılabildiği, uygulamanın tamamını (cache dahil) özel kart bölümüne taşıdığı test edilmiştir.
Daha önceki versiyon olan kartatası.exe programını kullandıysanız bu yeni versiyonu tekrar kullanmak size bir artı kazandırmaz. Daha önce kullanmadıysanız.Yeni bir versiyon yüklediyseniz bu güncel versiyonunu kullanınız.
2.2.1 froyo ve 2.3.4 gingerbread arasındaki tüm android versiyonlarda çalışır. Eclair desteği yoktur.
Kullanıcıların test ettiği ve sorunsuz çalıştığını bildirdikleri telefonlar;
Galaxy S serisi, Galaxy ACE, FİT, GİO, MİNİ serisi, HTC serileri, Vodafone 945 (2.2.1 ve üstü sürümleri), Huawei X5, Sony xperia (model belirtilmemiş)
Dipnot: Sizlere sunduğumuz bu uygulamanın yazarı: semender44‘tür (Diğer bir adresi: ). Uygulama hakkında sorabileceğiniz tüm soruları kendisine iletebilirsiniz.
samsung ace yazdıgına bakmayın cogu telefonda oluyor baska sıteden alıntıdır emege saygı ....
 


slayedsoul

Üye
selam. bu uygulama bende hiç bi tepki vermiyor. uygulamaları karta kur diyorum hiç bişi olmuyor. sitemim 64 bit win7 ve telefonum htc explorer. ve şu anda rootlu
 

djofworld

Üye
Dosya bulunamadı.diyor yapacak iseniz birşeyleri doğru yaparsanız seviniriz
 

ferhatacil

Üye
[h=3]Avea ZTE ZTE-BLADE yüklemeye çalıştım. Olmadı. Aksine diğer uygulamalarda çalışmamaya başladı.[/h]
 

namles38

Üye
dosya yok
 


Üst Alt