Uygulamaları Türkçeleştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları Türkçeleştirmek
Arkadaşlar lütven yardım edin, S60v3 + S60v5 ve S^3 uygulamalarını nasıl Türkçeleştire bilirim, bilenlerden eyer mümükünse, uygulamaları Türkçeleştire bilmek için gereken PC programları Videolu yada Resimli anlatım olursa çok memnun olurum. Türkçeleştirme anlatımını isteme sebebim, eyer ki başarabilirsem forumumuzda Türkçeleştire bildiyim uygulamaları paylaşmak içindir. Şimdiden teşekkürler.

'Patron

'Patron

Üye
Onu MaxiPDA dakilere sorcaksın.Onlar bu işi erbabı :oke:

berk2010_2

Üye
aynen ya bende arıyorum her gün yaparım ;)

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Bilenlerden yardımlarını bekliroruz, bakın berk2010_2 arkadaşta hevesli, uygulama Türkçeleştirmek için başka hevesli arkadaşlarda varsa, konuyu tastik ederek bir satır yazsınlar.
aynen ya bende arıyorum her gün yaparım ;)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok basit bir işlemdir.bende denedim.uygulamaları sis editor ile parçalayın,içinde rsc veya rxx(örnegin;r01) gibi bir dosya olması lazım.bu dosyayı bir yere çıkartın ve hex editor ile düzenleyin.yalnız şuna dikkat edin,sakın harf silmeyin,harfleri degiştirin.ben bu kadarını biliyorum.kendim kill me de denedim,programı açtıgımda bazı bölümleri açılmadı(hatta başta program açılmadı :ehe),ikonu falan degişti,1-2sorun çıktı.daha profesyonel bilen arkadaşlarda yardım ederse kolay ve zevkli bir iş.internette biraz aratmanızı tavsiye ederim.
buralar işinize yarayabilir;

http://www.maxicep.com/symbian-destek/program-turkcelestirme-ve-sis-dosyasi-yapimi-34881.html

• Beğen
Tepkiler: fixana1

berk2010_2

Üye
mangdaşire bilgisayara geçince bakarım güzel oldu bu ilk başta biraz oyun türkçeleştiririm :) maxicep bekle beni geliyorum !!!!!!!! xD

• Beğen
Tepkiler: fixana1
fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kaç gündür uğraşıyorum, fakat bir uygulama bile Türkçeleştirmeyi başaramadım gitti, rsc dosyasını düzenenlediyimde, uygulamayı tıklıyorum fakat her zaman ya system hatası ya uygulama açılmıyor, acaba diyorum ki, bu RSCTool programı sadece S60 uygulamalarının rsc olan dil dosyalarını düzenlemekte mi işe yarıyor, yoksa ben mi yapamıyorum. Bilen arkadaşlar lütven yardımlarınızı umuud ederek bekliyorum???

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Bilenlerin hiçbirisi mi yardım için biraz zaman ayıramıyor, uygulamaları nasıl Türkçeleştirebiliriz, ve tam olarak ne yapılmalıdır, lütfen yardım ediniz. Şimdiden teşekkürler.

'Patron

'Patron

Üye
Bilenlerin hiçbirisi mi yardım için biraz zaman ayıramıyor, uygulamaları nasıl Türkçeleştirebiliriz, ve tam olarak ne yapılmalıdır, lütfen yardım ediniz. Şimdiden teşekkürler.
okadar basit bir iş değil işte. yukardakı linke bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt