Uygulamaları Telefon Üzerinde Türkçeye Çevirmek (Resimli Anlatım)

Swipe unlock 1.8 i wp kilidi gibi yaptım çevirip paylaşıyım dedim ama rsc ler boş dosyaların exe de olduğuna eminim ama zntxhan exe yi parçalamıyor parçala diyince direk anasayafya atıyor napiyim ben??
Help plss

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
swipe e de diller qml dosyalarında

Tmm artık dil dosyalarının .exe lerde olduğuna emin değilim teşekkürler

Yine yapamaddiim
Qml leri rsc yapıp açıyorum ama x-plore ile açtığım zamandan farklı bişey çıkmıyor başka bi yöntem mi var swipe için?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
qml leri rsc yapmayacaksın kim dedi sana rsc yap rsc paketli bir dosyadır qml ise açıktır direk metin editor ile açman yeterli

Tmm tekrar teşekkürler..
Bunu da öğrendiğime göre artık 8-10 tane çevirip paylaşırımm

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beklerim uygulamalarını

İyi gidiyor Dört tane çevirdim şimdiye kadar ama şu swipe bi olmadı gitti qml lerde [strings] diye kalıp gibi bi şey var araştırdım ama bulamadım onunla ilgili bi yöntem. (Yine işimiz sana kaldı )
Bi de bazı programlarda exe leri parçalamıyor ne yapmalıyım?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
string varsa ordan txt biçimde başka bir yere atanmış dil yanlış hatırlamıyorsam .l1 ve l16 uzantılı dosyalar olması lazım

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
parçalanmaya exe yoktur rsc editor parçalanan exelerin unicode karakterleri gösterir ama bazı exeler ascı kod karakterinde yazıldığı için rsc editor göstermez bunlar için hex editor kullanmalısın tavsiyem Pspad kullanman iyidir ama ascı olanlarda türkçe karakter kullanamazsın ğüşiöçİŞĞÜÖÇ gibi

Teşekkür ederim bu son artık çözdüm işi

Yine sorum var
1)x-ploreden strings.I1 dosyasını çevirip sis editörden orjinaliyle değiştirdim olmadı.(Açılış ekranı geldi ama sonra geri menüye attı)
2)strings.I1 i çevirip adını strings.I14 yapıp sis editörden dosyanın yolunu diğer strings lerin olduğu klasör olarak ayarladım yine olmadı(Program açıldı ama İngilizceydi,lang klasöründen strings.I1i sildim bu sefer yine açılış ekranını gösterip geri menüye attı)
Acaba I1 vb.lerde türkçe karakterler kullanılmıyor mu?Yoksa programın türkçeye alerjisi gıcığı falan mı var

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
l1 ile değiştirmişsin ok doğrudur ama sanırım çeviride kodlamaya de zarar verdin atmanın sebebi bu her iki satır arasında *** olması lazım ve kodlama biçimi utf-8 olması lazım çünkü ancak bu biçimde türkçe karakterleri gösterebilirsin

sonra l1 alıp l14 yaparsan uygulama gene l1 görecektir l14 yol veren dosya lang.setting dosyası içinde 14 ün karşısında 1 yazıyor yani dil türkçe ise 1i yani ingilizce dili aç komutu oluyor bunu 14 e 14 yaparsan uygulama l14 dosyasını arar

Tamam sayende buldum sorunu
Kodlama utf-8 de değilmiş büyük ihtimalle ondandır
Tekrar tekrar teşekkürler ilk defa bi işin üzerine bu kadar düşüyorum

toprak00

Üye
Ya şimdi herşey Tamam da şu karakterleri türkçeye çevirme Nasıl yapıyoz.bide şu exe ve rar dosyaları Nasıl değiştiriyoz
Ya şimdi herşey Tamam da şu karakterleri türkçeye çevirme Nasıl yapıyoz.bide şu exe ve rar dosyaları Nasıl değiştiriyoz

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuda herşeyin açıklaması var tam olarak türkçe karakter derken anlamadım hangi uygulamadan bahsediyorsun ona göre cevap vereyim