Uygulama Uygulamalari nasil hafiza kartina tasiyabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Vold.ftsab hakkında tabletime yaptığımda internet üzerinden indirdim attım değiştirdim servislik olmuştu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Benim bildiğim tablet için pek editleyenler yok :ehe

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ben bulmuştum

memoli6767

memoli6767

Üye
Konuyla ne alakası var ? Vold.fstabı editleyecem sd kartın tam yolunu bilmiyorum nasıl yapmamı bekliyosun ? Daha önce Ace 2 için 3-4 tane vold.fstab dosyası editlemiştim hepsi çalışıyordu. Telefon hakkında yeterli bilgiye sahip olmaya çalışıyorum siz ise burada gelmiş kafa karıştırmaya çalışıyorsunuz.
densizlige terbiyesizlige gerek yok sana yardim etmeye calismisim senin telim yazmandan tlf, anladim vede sana
yok sunu yükle yok bunu yükle yazmadim belki yanlis anlamisda olabilirim ama haklisin burada okuyup yadimci olmaya
calisarak hata yaptim...

The Shadow

The Shadow

Üye
Bazen dahili hafıza bolunmuş olur multimedia ve apps olmak üzere multimedia sd kart adını alır ve ordaki bolume atarsın. Uzun ve uğraştırıcı bir iş bu arada s3 un 16 gb hafızası yeter gerek yok zaten

Kendime yapmadım zaten. Ondan bahsetmiyorum ben arkadaşın taktığı harici sd kartın tam yolundan bahsediyorum. O dahili hafızayla birleşik olmaz.

The Shadow

The Shadow

Üye
densizlige terbiyesizlige gerek yok sana yardim etmeye calismisim senin telim yazmandan tlf, anladim vede sana
yok sunu yükle yok bunu yükle yazmadim belki yanlis anlamisda olabilirim ama haklisin burada okuyup yadimci olmaya
calisarak hata yaptim...
Yardım istemiyorum zaten sadece tam yolu arıyorum.
Ben bulmuştum

Permissionsları ayarlamadığından olabilir belki :hmmm Ya da dosya hatalı olabilir :hmmm

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Sd kart uzantısı bende bakıyorum tab dan br dk ama mnt/ olması lazım

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Mnt/extsd bende

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bu arada ben kendimden yaptığım şey android surumunu hayali yüksek gösterme system/build.prop açın "ro.build.version.release=" yazan bolum sizin surum onu yapın bişeyler bu sadece göstermeliktir sistemi etkilemez ayarlarda hakkında yazdığınız gozukur

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu arada ben kendimden yaptığım şey android surumunu hayali yüksek gösterme system/build.prop açın "ro.build.version.release=" yazan bolum sizin surum onu yapın bişeyler bu sadece göstermeliktir sistemi etkilemez ayarlarda hakkında yazdığınız gozukur

O gereksiz. Ama cihazi ace gibi gosterip antutuya girince s3 le zevkli oluyo :D

Üst Alt