Uygulama Uygulamalari nasil hafiza kartina tasiyabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalari nasil hafiza kartina tasiyabilirim
Telim galaxy ace

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Root yapıp folder mount ile taşıyabilirsin

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi
Root yapinca telde bi sorun çikmaz demi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Düzgün yaparsan çıkmaz

mürteza16

mürteza16

Üye
Root yap. Link2sd ile taşı.

AHKE

AHKE

Üye
apkları link2sd ile tası eger oyunda data varsa onuda folder mountla taşı

The Shadow

The Shadow

Üye
Vold.fstab dosyani at editleyeyim hersey sd kartina kurulsun :)

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi
Sd kart degil Root

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi

memoli6767

memoli6767

Üye
arkadas senin tlf icin kesin bir sey diyemem ama mesela S3 icin ayarlardan girilir daha fazla bölümünde
uygulama yöneticisi buraya girilir yüklenen programlar görünür üzerine tikladiginda göstermekte sd karta tasi diye
bütün yüklü olanlari tasimak mümkün olsada pek cogunu sd karta aktara biliyoruz rootlama yapmadan
program aramadan ama tabiki senin tlf,nun özelliklerini tam bilmedigim icin kesin bir sey yazamiyorum
öncelikle bu mikan varmi bir bak istersen... tabiki bilirsinki her programi aktarma
imkani olamaz bazisi calismiya bilir en azindan denemis olursun calismazsa ayni yerden geri tlf,na yüklersin...

S&S

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadas senin tlf icin kesin bir sey diyemem ama mesela S3 icin ayarlardan girilir daha fazla bölümünde
uygulama yöneticisi buraya girilir yüklenen programlar görünür üzerine tikladiginda göstermekte sd karta tasi diye
bütün yüklü olanlari tasimak mümkün olsada pek cogunu sd karta aktara biliyoruz rootlama yapmadan
program aramadan ama tabiki senin tlf,nun özelliklerini tam bilmedigim icin kesin bir sey yazamiyorum
öncelikle bu mikan varmi bir bak istersen... tabiki bilirsinki her programi aktarma
imkani olamaz bazisi calismiya bilir en azindan denemis olursun calismazsa ayni yerden geri tlf,na yüklersin...

S&S
Konuyla ne alakası var ? Vold.fstabı editleyecem sd kartın tam yolunu bilmiyorum nasıl yapmamı bekliyosun ? Daha önce Ace 2 için 3-4 tane vold.fstab dosyası editlemiştim hepsi çalışıyordu. Telefon hakkında yeterli bilgiye sahip olmaya çalışıyorum siz ise burada gelmiş kafa karıştırmaya çalışıyorsunuz.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Vold.ftsab hakkında tabletime yaptığımda internet üzerinden indirdim attım değiştirdim servislik olmuştu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Konuyla ne alakası var ? Vold.fstabı editleyecem sd kartın tam yolunu bilmiyorum nasıl yapmamı bekliyosun ? Daha önce Ace 2 için 3-4 tane vold.fstab dosyası editlemiştim hepsi çalışıyordu. Telefon hakkında yeterli bilgiye sahip olmaya çalışıyorum siz ise burada gelmiş kafa karıştırmaya çalışıyorsunuz.

Bazen dahili hafıza bolunmuş olur multimedia ve apps olmak üzere multimedia sd kart adını alır ve ordaki bolume atarsın. Uzun ve uğraştırıcı bir iş bu arada s3 un 16 gb hafızası yeter gerek yok zaten

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt