O dosya nerede oluyor?Hangi klasordeVold.fstab dosyani at editleyeyim hersey sd kartina kurulsun![]()
/system/etcO dosya nerede oluyor?Hangi klasorde
Tamam sağol bir tane yaptım ama çalışmayacak büyük bir ihtimalle /mnt klasöründen bir ss atabilirmisin onun için ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Allah allah sd kart gözükmüyor sd kartın tam yolu ne ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sd kartın attığın ss de gozukmesi lazımdı root dizininde. Tam yolunu söyler misin sd kartın ?Sd kart degil Root
Konuyla ne alakası var ? Vold.fstabı editleyecem sd kartın tam yolunu bilmiyorum nasıl yapmamı bekliyosun ? Daha önce Ace 2 için 3-4 tane vold.fstab dosyası editlemiştim hepsi çalışıyordu. Telefon hakkında yeterli bilgiye sahip olmaya çalışıyorum siz ise burada gelmiş kafa karıştırmaya çalışıyorsunuz.arkadas senin tlf icin kesin bir sey diyemem ama mesela S3 icin ayarlardan girilir daha fazla bölümünde
uygulama yöneticisi buraya girilir yüklenen programlar görünür üzerine tikladiginda göstermekte sd karta tasi diye
bütün yüklü olanlari tasimak mümkün olsada pek cogunu sd karta aktara biliyoruz rootlama yapmadan
program aramadan ama tabiki senin tlf,nun özelliklerini tam bilmedigim icin kesin bir sey yazamiyorum
öncelikle bu mikan varmi bir bak istersen... tabiki bilirsinki her programi aktarma
imkani olamaz bazisi calismiya bilir en azindan denemis olursun calismazsa ayni yerden geri tlf,na yüklersin...
S&S
Konuyla ne alakası var ? Vold.fstabı editleyecem sd kartın tam yolunu bilmiyorum nasıl yapmamı bekliyosun ? Daha önce Ace 2 için 3-4 tane vold.fstab dosyası editlemiştim hepsi çalışıyordu. Telefon hakkında yeterli bilgiye sahip olmaya çalışıyorum siz ise burada gelmiş kafa karıştırmaya çalışıyorsunuz.