Öneri Uygulama Satın Almak Için Alternatif Kart - Ininal Card

Sponsorlu Bağlantılar

jepaq

Üye
benim de kredi kartım yok ama banka kartım var. banka kartına bağlı sanal kart çıkarttırdım daha kullanışlı..hem ininal kartın aylık ücreti filan da oluyor sanırım.

HeroMR

HeroMR

Üye
Paypal kart daha iyi o da Migros gibi yerlerde satılıyor ama tebden para yükleyip çekebiliyorsunuz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben bir süredir kullanıyorum . Paypal için tanımlayabiliyorsunuz bu kartı paypal sitesinden . Tamamen sorunsuz .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

HeroMR

HeroMR

Üye
Ben bir süredir kullanıyorum . Paypal için tanımlayabiliyorsunuz bu kartı paypal sitesinden . Tamamen sorunsuz .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Ben windows phone almadan önce de kullanıyordum çok yararlı bir kart ama migros işi kazığa çeviriyor. Ben her zaman PTT'den yükletiyorum. Evimin karşısında PTT ATM'si var. Hem ücret almıyor hem daha hızlı hem de istediğin kadar yükleyebiliyorsun.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
    Konu Sahibi
Atmden daha avantajlı tabi

The Benefit

The Benefit

Üye
Süper bir kart olmuş. Bilgi için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
.caner.

.caner.

Üye
Paybyme daha iyi

HeroMR

HeroMR

Üye
Paypal Card da bir alternatif onun +sı TEB ATM'Lerinden para yükleyip çekebiliyorsunuz. Bir de Enpara Card var o da çok iyi FinansBank şubelerinden para çekebiliyor/yükleyebiliyorsunuz hatta internetten havale vxs. yapabiliyorsunuz hiçbir işlemde para almıyorlar ama +18

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Beyler internet üzerinde teknosa vb. sitelerde alışveriş yaparken ad soyad bölümünü nasıl dolduracağız

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beyler internet üzerinde teknosa vb. sitelerde alışveriş yaparken ad soyad bölümünü nasıl dolduracağız
Ad yazan yere: Adını, Soyadınız yazan yere: Soyadını yazacaksın. Güvenmiyorsan eğer benim adımı ve soyadımı yazabilirsin, iletişim bilgileri ile birlikte birazdan özel mesaj atarım sana. Şaka bir tarafa Ürünün teslim edileceği yer ve kişiye ait iletişim bilgilerini doğru girmelisin. ;)

avast

avast

Üye
Hocam ben ininal kart alcam ama ankara keciorende bir turlu bulamadim yahu

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
    Konu Sahibi
Migrostan alabilirsin koskoca ankarada yok mu :)

avast

avast

Üye
Keciorende bulamadim

HeroMR

HeroMR

Üye
Migros yoksa Tansaş'dan da alınabiliyor bildiğim kadarıyla.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Peki daha önceden böyle bir alışveriş yapmış olan varmı? int üzerinden teknosa hepsiburada gibi

emz

emz

Üye
Ben her gün yapıyorum böyle alışverişler. Ben bu kartı geçen yıl mayıs ayında almıştım. Tabi o zamanlar daha yeniydi her yerde geçmiyordu. Sonra iyice gelişti. Şimdi geçmediği yer yok. Tüm sitelerde oluyor. Teknosadan da aldım, hepsi burada, gittigidiyor falan hepsinde geçiyor. Sıkıntı yok. İsim kısmına da sen seç. Tüm siteler fatura adresi ve teslim edilecek kişiyi sorar. Oraya kendi ismini gireceksin. Ardından da kart ismi kısmına istediğini gir. Ben kart ismim de emz :D Sıkıntı çıkmıyor yani. Çok rahat bir kart. Bu arada bir tavsiye alışveriş yaparken internette eğer sitenin 3d secure diye seçeneği varsa aktif et. Yoksa alamazsın. Genelde bununla alışveriş yapılabiliyor. Tek fark sana ing banktan telefonuna mesaj geliyor(kartı kaydederken girdiğin numaraya) ardından oradaki kodu açılan pencereye yazıyorsun belirli bir sure içerisinde ve alışveriş oraya onay verince gerçekleşiyor. Hepsi bu kadar.

Telgrafla gönderildi.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bende alcamda 30 TL biriktiremiyorum :bilmm

Bi 5 TL ayırabilirsem, yüklemeyi sonrada yapabilirim :oke:

emz

emz

Üye
O iş öyle olmuyor. Denedim de bana verilen cevap :"kartı ilk alırken karta para yüklemeden satamıyoruz, aktivasyon gerçekleşmiyor!" dendi. O nedenle yüklemeyi ilk aldığında yapmak zorundasın. Ama sonraki kullanımlarda sana kalmış: )

Telgrafla gönderildi.

Üst Alt