daha bugün aldım bu karttan ve iki tane oyun satın aldım..
mağazadan ilk satın alışımdı gayet sıkıntısız çalışıyor..
uzun zamandır bekliyordum böyle bir şey dün öğrendim ve bugün gittim aldım
saygılaryaş sınırı yok ad soyad yok imza yok hiçbir şey yok bu da işi cazibeli kılan tarafı zaten![]()

ya arkadaş ben ekledim kartı ama mağaza hatası alıyorum,işleminizi gerçekleştiremiyoruz,kartınızın suresi dolmuş olabilir diye birşey diyor başka kartlar da denedim yine aynı,hatta sıfırdan Microsoft hesabına bile ekleyip denedim yinede aynı hata yokmu bir çaresini bilen?Arkadaşlar merhaba geçen gün mağazada gezinirken bir arkadaş uygulama satın alırken ininal card ı önermişti. Kartın sitesine girdim nedir , ne değildir diye araştırdım ve gerçekten uygulama satın almak ve internetten alışveriş yapmak için çok avantajlı bi kart olduğunu gördüm. Kartın herhangi bir banka ya da banka hesabıyla bağlantısı yoktur. Yalnızca satış noktasına gidip, seçtiğiniz tutarda kartı, hiçbir kişisel bilginizi vermeden, form doldurmadan, imza atmadan satın alabilirsiniz.. Kartı satın alıp TL yükledikten sonra uygulama satın alabiliyoruz sadece kartı alırken 5 TL ödüyoruz ve aylık 1 TL kullanım ücreti kesiliyor yükleme çeşitleri ise ;
25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300 TL son sınır 2.000TL dir.
Ön ödemeli ininal Kart'ınızı satın aldıktan sonra, yüksek limitli kart kullanma korkusu olmadan, kişisel bilgilerinizi vermeden, internette ve MasterCard noktalarında güvenle kullanabilirsiniz.
Kartı satın alabileceğiniz ve yükleme yapabileceğiniz yerler : PTT , Migros ve Tansaş
Ben kullandım hatta Asphalt 8i satın aldım. Merak ettiğiniz sorularınız varsa sorabilirsiniz.
üniversitede kullancak zamanın kalmaz kiGerçekten çok iyi bir haber oldu bu çok teşekkürler. Bunu hemen araştırayım ama bi 6-7 ay beklemeliyim malum YGS/LYS maratonundayım şuanda telefonu zaten kullanamıyorum. Üniye geçeyim bunu kullanırım. Tekrar teşekkürler

Hazırlıkta çok zamanım olacaküniversitede kullancak zamanın kalmaz ki![]()
Ben zaten bu kartı oyun yüklemek için değil yararlı uygulama yüklemek için alacaktım 
tekrar dene numaraları doğru yazdıgından emin ol kartta problem varsa satın aldıgın yere bildirya arkadaş ben ekledim kartı ama mağaza hatası alıyorum,işleminizi gerçekleştiremiyoruz,kartınızın suresi dolmuş olabilir diye birşey diyor başka kartlar da denedim yine aynı,hatta sıfırdan Microsoft hesabına bile ekleyip denedim yinede aynı hata yokmu bir çaresini bilen?
Aynen öyle rica ederimKonu için teşekkürler.
Kredi kartı kullanmayan arkadaşlar için güzel bir alternatif.
yaş sınırı vs yok yükle ve kullan aylık 1 tl ücret kesiyo sadece oda çok cüzi bi miktar değer yani.yaş sınırı var mı ??
Mastercard ibaresi nerde varsa kullanabiliyosun alışverişte oluyor her şey oluyorBende hepsiburada da kullanacağım sonra tabii ki mağazada.Söylendi mi bilmiyorum ama bu kartı normal pos cihazlarında da kullanabiliyorsunuz. Benim arkadaş geçen gün eczaneden ilaç aldı bununla.
Sadece içindeki para çekilemiyorRica ederimHaber için teşekkürler.
Hiç bi şekilde içindeki para çekilmiyor diye biliyorum kendi sitesinde çekilemediğini bahsediyorDoğru para çekilemiyor peki ben bu kartı bir kredi kartıyla ilişkilendirirsem kartın içindeki parayı alabilir miyim?
Uygulama indirmek için çok ideal bir kart. Kredi kartı sorunu olanlar içinçok iyi ben de alacağım en yakın zamandakim düşündüyse akıllı adammış