calis84 Üye Banada bugün geldi (hemde Pr 1.1 ile beraber) ikiside telefon üzeriden gözüktü ve suan yapiyorum
karaboga_1890 Üye arkadşın profil bilgisinde yurt dışı yazıyo ama buraya güncelleme geldi veya yaptım diyenler kodlarını yazsa güzel olur gerçekten
arkadşın profil bilgisinde yurt dışı yazıyo ama buraya güncelleme geldi veya yaptım diyenler kodlarını yazsa güzel olur gerçekten
throner Üye Konu Sahibi yok hacı daha türkiye kodlu tellere çıkmadı. artık hiç umramda deil çıksa da gıcıklığına yüklemiceksin
yok hacı daha türkiye kodlu tellere çıkmadı. artık hiç umramda deil çıksa da gıcıklığına yüklemiceksin
BASKANCIHAN Üye kardeş bu eski bir güncelleme telefonu formatladın heralde çünkü bu güncelleme çok önceden yapılmış bir güncelleme..iyi forumlar
kardeş bu eski bir güncelleme telefonu formatladın heralde çünkü bu güncelleme çok önceden yapılmış bir güncelleme..iyi forumlar
melgklay Üye Hayır arkadaşlar sanırım buldum farkı.. Benim kod 59D956 ve az önce bende yükledim bunu adı uygulama güncellemesi ve 600 kb civarıydı.. Önceki güncellemenin adı ise telefon uygulama güncellemesi 5.1 yazıyor bende
Hayır arkadaşlar sanırım buldum farkı.. Benim kod 59D956 ve az önce bende yükledim bunu adı uygulama güncellemesi ve 600 kb civarıydı.. Önceki güncellemenin adı ise telefon uygulama güncellemesi 5.1 yazıyor bende
[alikan] Üye Şaka gibi ya daha P.R 1.1 gelmeden bu güncelleme geldi ne işe yarıcaksa bende denedim gördü şimdi yükledim.
Şaka gibi ya daha P.R 1.1 gelmeden bu güncelleme geldi ne işe yarıcaksa bende denedim gördü şimdi yükledim.
Soc-DooM33 Üye throner' Alıntı: yok yeni almadım.15 ocakda (tt arena açılış tarihi) almıştım. telefon ürün kodu: 059D956 Genişletmek için tıkla ... ayni gun almsz tellri bnde de o gncllme var smdi onu guncllcem
throner' Alıntı: yok yeni almadım.15 ocakda (tt arena açılış tarihi) almıştım. telefon ürün kodu: 059D956 Genişletmek için tıkla ... ayni gun almsz tellri bnde de o gncllme var smdi onu guncllcem