bu işlerden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak .. herhangi bir uygulama ile alttaki 3 tuşun titreşimine müdahale edebilirmiyiz ? hani on/off tarzı bir şey ? mesela androidde tweaks vardı oradan ayar yapınca led parlaklığına kadar ayarlanıyordutabi bunu yapmak için sistem dosyalarına erişmek lazım sanırım ?
beyler o zaman bence biraz toparlanıp aynı gün eğitim programına başlıyam bence hatta şöyle bir şey yapabiliriz herkez 1 vidyo izleyip aklımıza takılan şeyleri birbirmize sorarak ilerlersek daha etkili ve kalıcı olacagını düşünüyorum bu programın başlaması için ilk önce bir takvim belirlemek lazım tabiki katıalcak kişilerinde kesin belli olması lazım yavaştan başlıyalım bence
maxicep üye girişi için ıf else yapmamız lazım değilmi Bide bilirsiniz uygulama yapmak hiç kolay değil maxicep izinleri lazım galiba bize o izinlerle bize kodlarda yardım etmesi lazım bide öyle hemen akademiden oğrenmeyle olmuyor kodlar,mantık ister
maxicep üye girişi için ıf else yapmamız lazım değilmi Bide bilirsiniz uygulama yapmak hiç kolay değil maxicep izinleri lazım galiba bize o izinlerle bize kodlarda yardım etmesi lazım bide öyle hemen akademiden oğrenmeyle olmuyor kodlar,mantık ister
bilgisayar üzerinde uygulama yapmak yani programda kolayda sorun onu telefona aktarıp çalıştırmak ve bunu içinde telefonun ilk olarak hacklenmesi gerekiyor onla ilgili bir kaç yazı paylaşa bilirim ilk önce biizm programı ögrenmeemiz gerekiyor
ben visual basic ile bazı sitelerden komutlu uygulama yapmıştım onun kodları rahat geliyordu ama c# gelince karıştı çizimci kim aranızda 2 tanesini napıyorsun
ben visual basic ile bazı sitelerden komutlu uygulama yapmıştım onun kodları rahat geliyordu ama c# gelince karıştı çizimci kim aranızda 2 tanesini napıyorsun
çizimci derken ne demek istedin bende c# eğitim vidyoları var ancak türkçe olsada pc için yapıalcak şeyler telefonda farklı olması lazım komutları burdan ögrene biliriz ancak telefona uyarlama için farklı kaynaklar gerekli
Şu geleceği yazanlar mükemmel Ordan ben Androidle alıp yürüyüm biraz Bu arada markette uygulaması bulunan (wp) arkadaşlardan geliştirici kaydı,uygulama yayınlama ve para kazanma süreçlerini anlatmasını bekliyorum...
@ardacumhur @teAtalay ve biri daha