Öneri Uygulama Geliştirelim

4MaGuS

Üye
onu yapa bilmek için tuşların kullanıldıgı uzantısını falan bilmek gerekiyor oda nasıl bulunur bilmiyorum

teAtalay

Üye
Bu iş bu kadar kolay değil. Önce bir temel almanız gerekmekte, bu temeli şu an " " ya da " " adreslerindeki dersleri alarak yapabilirsiniz. Sonrası yaratıcılık ve zeka.

Tepkiler: hknaksy

4MaGuS

Üye
beyler o zaman bence biraz toparlanıp aynı gün eğitim programına başlıyam bence hatta şöyle bir şey yapabiliriz herkez 1 vidyo izleyip aklımıza takılan şeyleri birbirmize sorarak ilerlersek daha etkili ve kalıcı olacagını düşünüyorum bu programın başlaması için ilk önce bir takvim belirlemek lazım tabiki katıalcak kişilerinde kesin belli olması lazım yavaştan başlıyalım bence

maxicep üye girişi için ıf else yapmamız lazım değilmi Bide bilirsiniz uygulama yapmak hiç kolay değil maxicep izinleri lazım galiba bize o izinlerle bize kodlarda yardım etmesi lazım bide öyle hemen akademiden oğrenmeyle olmuyor kodlar,mantık ister

4MaGuS

Üye
bilgisayar üzerinde uygulama yapmak yani programda kolayda sorun onu telefona aktarıp çalıştırmak ve bunu içinde telefonun ilk olarak hacklenmesi gerekiyor onla ilgili bir kaç yazı paylaşa bilirim ilk önce biizm programı ögrenmeemiz gerekiyor

hacklenmeye gerek yok ilk önce develop hesabı lazım o telefona geliştirdiğin uygulayı atıp deneye biliyorsun yada sdk dan da deneye bilirsin

öğreniriz bence. o kadar zor olmamalı

ben visual basic ile bazı sitelerden komutlu uygulama yapmıştım onun kodları rahat geliyordu ama c# gelince karıştı çizimci kim aranızda 2 tanesini napıyorsun

4MaGuS

Üye
ben visual basic ile bazı sitelerden komutlu uygulama yapmıştım onun kodları rahat geliyordu ama c# gelince karıştı çizimci kim aranızda 2 tanesini napıyorsun
çizimci derken ne demek istedin bende c# eğitim vidyoları var ancak türkçe olsada pc için yapıalcak şeyler telefonda farklı olması lazım komutları burdan ögrene biliriz ancak telefona uyarlama için farklı kaynaklar gerekli

çizimci demişim yanlış demişim bu sitenin uygulamasının tasarımı nasıl olacak

Birini almıştım lazım olur diye, diğeride okuldan öğrenci olduğum için alabiliyorum

siz kaça gidiyorsunuz ve hangi bölüm okuyorsunuz

Hazırlık sınıfındayım bölüm iktisat

yapılırda sitenin izinleri lazım galiba

Şu geleceği yazanlar mükemmel Ordan ben Androidle alıp yürüyüm biraz Bu arada markette uygulaması bulunan (wp) arkadaşlardan geliştirici kaydı,uygulama yayınlama ve para kazanma süreçlerini anlatmasını bekliyorum...
@ardacumhur @teAtalay ve biri daha

İmzamda Developer unlock konusunda yapılan uygulamanın nasıl test edilebileceği yazıyor ama

Tepkiler: Cihanî Sultan