Üyelerin Foruma Dosya Yüklemesi Neden Yasak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
Üyelerin Foruma Dosya Yüklemesi Neden Yasak ?
Birçok konuda hâla link var.dosya foruma yüklenmemis.

Ne gibi bi zararı var ki bunun ? Üyeler 5-10 MB'lık arşiv(rar,zip vs.) dosyaları yüklese neolur ?

ya linkler uçuyor ya da yok şu kadar bekle diyor.bekliyorsun aynı sayfadan 2. dosyayı yarım saat sonra indirebiliyorsun.

2 milyona ulaşmış üye var moderatörler dosya yükleme konusunda yetmiyor.bence üyelere böyle bir kolaylık sağlanmalı.

Saygılar.!

fnldstntn

Üye
Bu dosya yükleme yetkisi sadece moderatorlerde degil paylaşımcı üyelere de veriliyor...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hangi bölümlerde yetersizlik var arkadaşlar ? elimizden geldiğince yararlı paylaşımları eklenti ediyoruz. Dosyalar onaydan geçtiği için hepsi eklenti zaten. :hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
android bölümünde çoğu konuda sadece link var.

yani söylemek istedigim üyeler linklere uplayacagına foruma yüklesin daha kalıcı olur ?

vic353

vic353

Üye
önüne gelen dosya yüklerse bu iş olmaz. çok paylaşım yapan güvenilir kişilere mod lar yetki veriyor zaten.

2 milyon üyenin 500.000 i dosya yüklese modlar nasıl kontrol edicek ya trojan virüs varsa ?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
önüne gelen dosya yüklerse ?

forumda paylaşım yapmak için de izin isteyeceksek forum diye bişy kalmaz zaten.linklerle uğraşılacağına direk forum server'ına yüklersin olur biter.

100lerce konuda hâla link var.eğer bölüm moderatörleri konulara girip linkleri foruma yüklerse zaten sorun olmaz.ama zorla yapıtırıyoruz bazen.

kaç defa "şikayet et" butonuna basıp "dosya foruma yüklense iyi olur" diyeceğiz ?

dediğim gibi.eger moderatörler tek tek linkleri foruma yükleyecekse zaten sorun kalmaz.ama yok yapamayız diyorlarsa bıraksınlar yetkilerini yapan zaten bulunur :)

ayrıca virüsten bahsetmişsin.ben bir mesajdaki linki raporlayıp foruma yüklensin dedigim zaman kaç defa virüs taramasından geçiriliyor ki ?

'Şeref'

Emekli Yönetici
yararlı, düzenli paylaşım yapan üyelere adminler tarafından bu yetki veriliyor zaten ..:)

ancak her üyeye bu yetkiyi vermeyi bende mantıklı bulmuyorum ..:hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
yararsız paylaşım diye bir şey yok bence.

neden mantıklı değil onu anlamıyorum.moderatör arkadaslar her konuda bulunan linkteki dosyayı foruma yüklese zaten ihtiyac kalmaz.ama böyle bişy de yok.

zaten moderatörler işini yapmıyor dedim diye ceza puanı verilmiş onun içinde tebrik ediyorum adminleri.

'Şeref'

Emekli Yönetici
her paylaşım yararlıdırda diyemiyorum malesef ..

moderatörlerin binlerce konunun içinde her dosyayı foruma eklemeside beklenemez .. yararlı bulduklarını ekliyorlar zaten ..

----------Eklendi @ 00:19:30 ---------- Yazıldı @ 00:11:36 ----------

ayrıca her paylaşılan içerikte siteye yüklenirse sitenin harddisk alanıda yeterli olmayabilir..

join_23

join_23

Üye
birazcık 'aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık' durumu, bu yüzden mod arkadaşları çok fazla yormamak lazım..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Her paylaşımı eklenti olarak yükleyemiyoruz ne yazık ki.

Dosya eklemeyle daha çok düzenli bir paylaşım ve en çok tercih edilen uygulamaların arşivini sağlamlaştırmayı düşünüyoruz. Android bölümünde de gerekli görülenler eklenti olarak ekleniyor, ancak özellikle oyunların çoğunun da boyutu bir hayli yüksek.

Bunun yanında sınırlı hard disk alanı da sebep olarak gösterilebilir. Anlaşılmıştır umarımi, yasağımız yok bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt