uyarı ! wap.resimmelodi.com adresinden gelen mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
uyarı ! wap.resimmelodi.com adresinden gelen mesaj
Arkadaslar bu sabah saat 05.41 sularında avea hattıma 5454 numarasından wap.resimmelodi.com diye bir yerden üyelik aldıgıma dair bir mesaj geldi :s hemen bu uyeligimi iptal ettirdim ve internetten bu konu hakkında biraz araştırma yaptım. Bir çok insanın haberleri olmadan bu siteye üye yapılıp haksız kazanç elde edildiğini öğrendim ! 5454 den gelen mesaj açıldığı anda hattınızdan 12 tl. tutarında bir paranın cekildiginide öğrenmiş bulunmaktayım ; avea müşteri hizmetlerini aradığımda bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Bende 5454 sizin altyapınızı kullanan bir numara nasıl bir şey yapamıyorsunuz dediğimde ; kem kum ettiler. Bu yalnızca avea da olan birsey değilmiş onuda belirtmek isterim.
Sizlere uyarım arkadaşlar kesinlikle 5454 den gelen mesajları açmayın ; gelen mesajı açtığınız anda 12 tl. nize veda edebilirsiniz. Ben 12 tl. gitmesinde değilim onuda belirtmek isterim ; kendimi keriz yerine konulmus hissediyorum , buda beni deli ediyor...

Not:arkadaslar biliyorum konunun yeri burası degil ; ama ne kadar cok insan gorurse bu mesajı iyi olacagı kanatindeyim.....

komando04

komando04

Üye
teşekkürler bilgi için teşekkürler kardeşim

MrTech

MrTech

Üye
tüketici haklarına basvurun yada sorusturma yapın

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgi için teşekkürler kardeşim

Rica ederim kardeşim ;) benim basıma geldi bu olay ; baska kimsenin basına gelmesini istemem...

- - - Eklendi - - -

tüketici haklarına basvurun yada sorusturma yapın

Dogru soyluyorsunuz aslında 12 tl demeyip butun yasal hakkımızı aramamız lazım. Btk ya bir sikayet dilekcesi yazmayı dusunuyorum zaten ama islerimden vakit bulup tuketici hakem heyetine basvurabilirmiyim ; bilmiyorum :s

drivenn

Üye
Teşekkür ederim kardeşim :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Duyarlılığın için :tşk:

Black-killing

Black-killing

Üye
Uyarın ve ilgin için teşekkürler kardeş...

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Tskler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt