Uyanık Kvk :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Uyanık Kvk :)
2 gün önce telefonumu kvk ya götürdüm arka kapağı çizikti onu ücretsiz değiştirmek için batarya çabuk bitiyor. Arka kapak mesajlaşınca sallanıyor. Diye yalan uydurdum :) ertesi gün mesaj geldi telefonunuz hazırdır diye. Bi baktım arka kapağı değiştirmemişler. Üstüne bide komple mass memory e format ve belle refreshi yeniden kurmuşlar. İsterseniz ücretli değişim yapılır yazmışlar :)

meme4

meme4

Üye
ben tridentle servisi ile aynı duruma geldim arka kapak çizik diye 5 kere gönderdim 4 kez yapılmadan geldi 5kez bi aldılar telefonu 2 ay sonra yeni telefon geldi :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben sim kart girisinde kagit unuttum. Snra cikarmaya calisinca da disleri iyice egdim ve sim karti birak okumayi yariya kadar bile icine almiyodu. Goturdum sim karti gormuyo girisi degistirin dedim ertesi gun ucretsiz degismis sekilde aldim :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
vay çakallar vayy :hmmm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hep onlar mi bizi kekleyecek kardes az uyanik olmak lazim degil mi :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Usb Soketi koptu Garantiden yeni Gelmişti Garantiden Kopuk geldi Dedik

u_cosar

u_cosar

Üye
ben tridentle servisi ile aynı duruma geldim arka kapak çizik diye 5 kere gönderdim 4 kez yapılmadan geldi 5kez bi aldılar telefonu 2 ay sonra yeni telefon geldi :D
hayırlı olsun yeni telefon bende de benzer durum olmuştu yenisini vermişlerdi :)

msy2017

msy2017

Üye
bende ücretli onarım talebi ile gönderdim ücretsiz yapmışlar ben de anlamadım.

codblackops2

codblackops2

Üye
bu durumda uyanık sen mi oluyorsun kvk mi :D

meme4

meme4

Üye
böyle servisler yani firmalara hizmet veren servisler müşteriye genelde fatura çıkarmaz şimdi çıkarsa müşteriye fatura müşteriyi arayacaklar müşteri bagırcak çagırcak hakem heyetine falan gitcek firmaya keser faturayı firma sorunsuzca öder ama arka kapak çizikti degişim yapıldı yazarlarsa firma bunu ödemez servisin cebinden gider zarar eder servis o yüzden aşırı derece kullanıcı hatası belli degilse genelde garanti kapsamında onarılır.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

yeni telefon gelmeseydi tüketici haklarına şikayet et derdim :ehe

Knickknack

Üye
benim telefonumun yan tarafinda ikiye katlanmis kagit girecek kadar bosluk var kvk onarir mi ?

acuxx

acuxx

Üye
telefonu servise gönderdim geldi be mesaj attm telefon gelmedi dye şuan hapisteyim.

Kerim.

Kerim.

Üye
ikinizde uyanıksınız ha:naughty:

den1905

den1905

Üye
2 defa kasa değişti orta kasa ve üst kasalarda çıkıntılar mevcut olduğundan dolayı son olarak bu çıkıntıları gideremediler ve sorun yoktur diye iade ettiler, çok ısınıyor diyorum her telefon ısınıyor diye cevap geliyor. Kozyatağında muhtemelen sorumlu biri takıldığını gösteriyorum kullanıma engel değil diyor böyle bir teknik servis anlayışı görmedim zaten saçma sapan bir firma. Nokia tr'de zarar ediyorsa eminim kvk'nın büyük payı var. Hemen hakem heyetinin yolunu tuttum inşallah kazanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt