Üstteki üyeyi tanıtın :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Üstteki üyeyi tanıtın :)
Oyunumuz Üstteki üyeyi tanıtın... :tebessüm:

Keyifli oyunlar ...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

jackalmami

jackalmami

Üye
tanımıyorum ama forumda gözlemlediğim kadarıyla duygusal yapılı, ince ruhlu, şairsel kişiliğiyle tanınan biri

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tanımıyorum ama sevecen biridir kesin :tebessüm:

otostopçu

otostopçu

Üye
tanırım iyi insandır. Art niyet taşımayan forumdaşım :gülümse:

FeC!

FeC!

Üye
Herturlu karayolunda karsınıza cıkabilicek bir şahıstır. Gorunce dersiniz heh bu o. Hemen alın arabanıza. Ondan size zarar gelmez. :)

jackalmami

jackalmami

Üye
öyle bir insandır ki kendisi insan demeye bin şahit ister... Adeta insana; o insansa ben neyim ben insansam o ne dedirtir. Yani melektir, dağda gezmez hiç işi olmaz:ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Tanimiyorum ama tanışiriz elbet :)

otostopçu

otostopçu

Üye
Herturlu karayolunda karsınıza cıkabilicek bir şahıstır. Gorunce dersiniz heh bu o. Hemen alın arabanıza. Ondan size zarar gelmez. :)

adam çözmüş beni ( tekerlek yaran türden değilim :)) inşallah bi gün senin arabaya çekerim otostopta yüz yüze tanışmak nasib olur :<3

__xXx__

__xXx__

Üye
oooooo çok feciiii

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Her ne kadar nicki erotik çağrışımlar yapsada yandaki işaretler iyi niyetli olduğunun kanıtıdır.

PriveT

PriveT

Üye
Tanimiyorum ama, yasadigi yere bakilirsa yuzmeyi iyi bilen birisi :)

jackalmami

jackalmami

Üye
aslında çoğu insan birbirini tanımıyor!...
Kaynaşma amaçlı bir konu mu açılsa acaba :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Işe bak bende üstteki üyeyi tanımıyorum :) ama ortaya attığı fikri tuttum :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben tanıyorum üsteki üyeyi .. Aykut abim benim iyi kalpli ve çok sevecek Allah ayırmasın :sarıl:

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben tanıyorum üsteki üyeyi .. Aykut abim benim iyi kalpli ve çok sevecek Allah ayırmasın :sarıl:

Fatihi forumda hala tanımayan kendini gitsin boğaz köprüsünden atsın:) bi insan bu kadar temiz kalpli olabilir. Evvel Allah sağlam adamdır Fatih. Gel bi sarılayim :sarıl:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fatihi forumda hala tanımayan kendini gitsin boğaz köprüsünden atsın:) bi insan bu kadar temiz kalpli olabilir. Evvel Allah sağlam adamdır Fatih. Gel bi sarılayim :sarıl:
Aykut abim de çok temiz kalpli çok iyidir rahatlıkla güvenebilirsin ;) Gel ben de sarılayım abim :sarıl:

MrTech

MrTech

Üye
Fatih Abime Denecek Tek Söz "Candır Can" :tebessüm:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt