Online üyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Online üyeler
bu online üyeler kısmında herkesin kendi nicki gri mi gözüküyor ? he birde ekran görüntüsü alırken @haltie yi yanlışlıkla admin yaptım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mesaj birleştirildi:

gonyalı kacaksevgilim güzel denk gelmiş.

spaykmen ile maerkek de öyle

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978

haltie

haltie

Üye
Admin miyim artık 🥹

• Sevdim
Tepkiler: MAERKEK ve Revengeful
Baydırman

Baydırman

Moderator
bu online üyeler kısmında herkesin kendi nicki gri mi gözüküyor ? he birde ekran görüntüsü alırken @haltie yi yanlışlıkla admin yaptım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mesaj birleştirildi:

gonyalı kacaksevgilim güzel denk gelmiş.

spaykmen ile maerkek de öyle
Bende sen gri gözüküyorsun :zong:

• Şaşırdım
  • Kahkaha
Tepkiler: PALA., Silinen Üye 2625978 ve Revengeful
PALA.

PALA.

Üye
  • Cool
Tepkiler: Baydırman

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mod olup forumu bırakmayı planlıyor

• Kahkaha
  • Şaşırdım
Tepkiler: MAERKEK, Silinen Üye 2625978, Dobraokuyucu ve 2 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benn 17. yılıma giricem millet 7 yılın sonunda ayrılıyor vay arkadaş ya

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2625978

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mod olursam bırakmam bi de para verseler ölene dek kalırım burda
Gereksizler havasından çıkıp ciddi birkaç şey yazayım.

Sürekli mod olmak istiyorum dersen olamazsın. Özellikle diğer modların mesajlarını alıntılayıp, girmediği hakkında eleştirip, diğer üyeleri de etiketleyip onu hedef göstermek bence hoş değil. Yönetici adayı forumdaki huzuru korumak zorundadır. Sen ateşe odunla gidiyorsun. Üstelik şu sene gidecem vs diyorsun sürekli. Mod olsam gitmem diyorsun. Mod olunca amacına ulaşacaksın ve forumu yine terk edeceksin gibi bir hava veriyor bu durum (diğer yönetcilerde olduğu gibi). Sonuçta seni memnun edecek başka bir şey kalmayacak forumda.

Para verdikleri konusunu nereden çıkardın bilmiyorum. Sence para verilse bunca mod ve admin girmedikleri halde hala bu rütbelerde olur muydu ?

Hem yönetici olup ne yapacaksın ? milletin konusunu onaylama, silme vs ... Karşılığını alıp almayacağını bilmeden neden böyle şeylerle uğraşacaksın. Nickin renkli olması veya hiyerarşik olarak cezbediyorsa bilemem. Ama bir kere yönetici olduğunda bir daha normal davranamazsın. Arkadaşlarının mesajlarını konularını silmen gerekecek, aran bozulacak vs vs.

Defalarca Ayın üyesi seçilip, ilk korgeneral olan, Deneme mod>mod>Co-Admin>Admin diye tüm rütbeleri görmüş biri olarak yazıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK, Baydırman, PALA. ve 1 kişi daha
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Sağol abi
Bilgilendirme için teşekkürler
Mod olmaktan vazgeçtim

• Kahkaha
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu kadar kolay mıydı lan :D:AS:DA:
Mesaj birleştirildi:

gece gece kahkaha attım

• Kahkaha
Tepkiler: MAERKEK, Baydırman, Silinen Üye 2625978 ve 1 kişi daha
PALA.

PALA.

Üye
benn 17. yılıma giricem millet 7 yılın sonunda ayrılıyor vay arkadaş ya
Sen kartlaşmışsın, bu daha kartlaşmamış. Büyükçe bir kazanda haşlandıktan sonra, tuttup çektiğin zaman, ayrılıyor olması istenir 🦃

Gereksizler havasından çıkıp ciddi birkaç şey yazayım.

Sürekli mod olmak istiyorum dersen olamazsın. Özellikle diğer modların mesajlarını alıntılayıp, girmediği hakkında eleştirip, diğer üyeleri de etiketleyip onu hedef göstermek bence hoş değil. Yönetici adayı forumdaki huzuru korumak zorundadır. Sen ateşe odunla gidiyorsun. Üstelik şu sene gidecem vs diyorsun sürekli. Mod olsam gitmem diyorsun. Mod olunca amacına ulaşacaksın ve forumu yine terk edeceksin gibi bir hava veriyor bu durum (diğer yönetcilerde olduğu gibi). Sonuçta seni memnun edecek başka bir şey kalmayacak forumda.

Para verdiklerini konusunu nereden çıkardın bilmiyorum. Sence para verilse bunca mod ve admin girmedikleri halde hala bu rütbelerde olur muydu ?

Hem yönetici olup ne yapacaksın ? milletin konusunu onaylama, silme vs ... Karşılığını alıp almayacağını bilmeden neden böyle şeylerle uğraşacaksın. Nickin renkli olması veya hiyerarşik olarak cezbediyorsa bilemem. Ama bir kere yönetici olduğunda bir daha normal davranamazsın. Arkadaşlarının mesajlarını konularını silmen gerekecek, aran bozulacak vs vs.

Defalarca Ayın üyesi seçilip, ilk korgeneral olan, Deneme mod>mod>Co-Admin>Admin diye tüm rütbeleri görmüş biri olarak yazıyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
He birde birkaç defa MaxiStar rütbesi de almıştım. Nickim her ay sarı, turuncu, kahverengi, yeşil, mavi, mor, kırmızı vs oluyordu. Rütbeler yüzünden nick ve rütbe LGBT bayrağına dönmüştü

• Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: MAERKEK, Baydırman ve Silinen Üye 2625978

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: Baydırman, PALA. ve Silinen Üye 2625978
PALA.

PALA.

Üye
Var ol babayiğit (h)

Biz forum sevdasından bir gündemi vazgeçtik, bir günde mi para sevdalısı olduk (h)

Anla artık lo 🦃 Adam daha ne anlatsın (h)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman

Üst Alt