UEFA & Super Cup! unutmasına! 29 SENE! unutmasına
gaffarson Üye greenmile' Alıntı: üstteki üyeyi küçükken 3 kere havaya attıp 2 kez tutmalarına (: Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: üstteki üyeyi küçükken 3 kere havaya attıp 2 kez tutmalarına (: Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Konu Sahibi (eklediğin ilk resim ceza sebebi bence kaldır ben şikayet etmem ama görülürse ceza yersin kendimden biliyorum) benimle herşeye eşit şartlarda girmeyeceğini daha bilmemesine
(eklediğin ilk resim ceza sebebi bence kaldır ben şikayet etmem ama görülürse ceza yersin kendimden biliyorum) benimle herşeye eşit şartlarda girmeyeceğini daha bilmemesine
cptalperen Üye (ilk resim hangisi ?) çekilmemin sebebinin forumdaki diğer insanları rahatsız etmemek olduğunu anlamamasına
(ilk resim hangisi ?) çekilmemin sebebinin forumdaki diğer insanları rahatsız etmemek olduğunu anlamamasına
greenmile Üye Konu Sahibi benim yazı tipimi hafife alıp kendi yazı tipini kendisi yeni bulmuş gibi davranmasına
Reşwan Emekli Yönetici Eyvallah sefa bende seni severim saol. Maksat konuya muhabbet olsun. Bi ayar verseydin bari. Bana ayar olmamasına ayar oldum.
Eyvallah sefa bende seni severim saol. Maksat konuya muhabbet olsun. Bi ayar verseydin bari. Bana ayar olmamasına ayar oldum.