çok sert konuşmasına :)
cptalperen Üye Dafny' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... gülücükte 5 tane yüz varya :kop --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: çok sert konuşmasına Genişletmek için tıkla ... k.bakma ama bu konuda olurum
Dafny' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... gülücükte 5 tane yüz varya :kop --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: çok sert konuşmasına Genişletmek için tıkla ... k.bakma ama bu konuda olurum
cptalperen Üye Dafny' Alıntı: ay ben de diyorum ne diyo ya 2yuzlu 5 yuzlu gibi dusundum onu bazen anlayamamama Genişletmek için tıkla ... neden iki yüzlü olasın bi espriydi (insanlar hakkında arkasından konuşmam)
Dafny' Alıntı: ay ben de diyorum ne diyo ya 2yuzlu 5 yuzlu gibi dusundum onu bazen anlayamamama Genişletmek için tıkla ... neden iki yüzlü olasın bi espriydi (insanlar hakkında arkasından konuşmam)
cptalperen Üye greenmile' Alıntı: yanlış düşüncelere kapılmasına Genişletmek için tıkla ... öyle düşündürecek şeyler söylemesine
greenmile' Alıntı: yanlış düşüncelere kapılmasına Genişletmek için tıkla ... öyle düşündürecek şeyler söylemesine
cptalperen Üye greenmile' Alıntı: avatarın dünya ahiret bacımdır abi dememi istemesine Genişletmek için tıkla ... hayır sadece avatarım hakkında konuşmamasını istememi anlamamasına
greenmile' Alıntı: avatarın dünya ahiret bacımdır abi dememi istemesine Genişletmek için tıkla ... hayır sadece avatarım hakkında konuşmamasını istememi anlamamasına