ustalar yardim edin bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
ustalar yardim edin bana
arkadaslar benim nokia c6-00 orginal rof2 e nokia firmware editor ile turkce okuma dili ekleyip telefona jaf ile flash ladim simdi telefonda uygulamalari actigimda veya haritalari kendi kendine reset atiyor ne yapmam gerek ¨ilk flash ladigimda hard format ve soft format atmistim¨ simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
turkce rof2 yukledigimdede kilavye sorunu yasiyorum benim telefon azert kilavyeli turkce rof2 de qwerty kilavye var ozamanda harf ve isaretlerin yerleri deyisiyor

r@sim

r@sim

Üye
arkadaslar benim nokia c6-00 orginal rof2 e nokia firmware editor ile turkce okuma dili ekleyip telefona jaf ile flash ladim simdi telefonda uygulamalari actigimda veya haritalari kendi kendine reset atiyor ne yapmam gerek ¨ilk flash ladigimda hard format ve soft format atmistim¨ simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim

anladığım kadarıyla yabancı bir cfw nin rofs2 sine dil aktarıp kulanmak istiyorsun
yalnız uyguladığın dil uyguladığın cfw ile uyumlu değildir doğru dil dosyasını bulup eski
dili sil yeniden aktarıp dene c6 nın hangi sürümü dür yüklediğin cfw

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
anladığım kadarıyla yabancı bir cfw nin rofs2 sine dil aktarıp kulanmak istiyorsun
yalnız uyguladığın dil uyguladığın cfw ile uyumlu değildir doğru dil dosyasını bulup eski
dili sil yeniden aktarıp dene c6 nın hangi sürümü dür yüklediğin cfw

ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim
evet fransizca rof2 sine turkce okuma dili ekleyip kullanmak istiryorum
kullandigim rm612 versiyon v42.0.004 son versiyonu orginal fransizca buna okuma dili sadece turkce ekledim oda ayni versiyondu
olmadi yada ben beceremedim
simdi orginal rm612 fransizca kullaniyorum

r@sim

r@sim

Üye
ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim
evet fransizca rof2 sine turkce okuma dili ekleyip kullanmak istiryorum
kullandigim rm612 versiyon v42.0.004 son versiyonu orginal fransizca buna okuma dili sadece turkce ekledim oda ayni versiyondu
olmadi yada ben beceremedim
simdi orginal rm612 fransizca kullaniyorum

orjinal rm 612 v42 sürümünü navi ile indir ve içinde tr dili çıkar cfw ne aktar

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rm 612 v42 sürümünü navi ile indir ve içinde tr dili çıkar cfw ne aktar

benim yaptigimda sizin anlattiginiz deyilmi navi den indirip turkce dilini cikardim sonra orginal rof2 ye nef ile ekledim ama sorun oluyor sebebini anliyamadim yada benim icin orginal fransizcaya turkce okuma dilini ekliye bilirmisin sizler bu islerde iyisiniz sizin yaptiklarinizi kullancam ama buseferde kilavye sorunu oluyor benim telefon azerty kilavyeli. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt