Üst Konudaki Hack Yöntemi İçin Resimli Anlatım Ve Yapılan Hatalar İçin Çözümler

xinanux

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH senden razı olsun kardeşim ne muradın varsa versi çok sağol çok teşekkür ederim ne desem az çoook sağol

rica ederim arkadaş hack demek sistemi ele geçirmek demektir yani open4all seçeneği ile sistemi ele geçiriyoruz,sertifikasız uygulama yüklemek installserver ile alakalı bir durumdur eğer ki rom patcherda ki o yama yeterli gelmezse sys\bin klasörüne atacağımız telefonumuza uyumlu olan installserver.exe ile sertifika sorununu çözmüş oluyoruz.

Tepkiler: Symbianist

mstf_l

Üye
güncel

Ben bu konuyu beğenmemişim nasıl olur

arkadaşlar bn installserver.exe yi cys/bin e atamadım nasıl atılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

xinanux

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bn installserver.exe yi cys/bin e atamadım nasıl atılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

rom patcherı kurduysan..zipin içindedir installserver.exe onu zipten bir yere çıkar...sonra menü/işaretle/seçileni yanına kırmızı onay işareti gelir sonra c:\sys\bin klasörünün üzerine git menü/düzenle/kopyala de bin klasörünün üzerine tıkla oraya kopyalar....

saol yaptım çok teşekkür ederim

SHS

Üye
teşekkürler

mstf_l

Üye
iste o mavi hazır demek yamanın üstüne bas yesilse tamam kırmızıysa olmamıs demektlr

----------Eklendi @ 09:02:26 ---------- Yazıldı @ 08:58:54 ----------

metin abi sen mesajı mı düzenledin ?

Tepkiler: Symbianist ve SHS

SHS

Üye
editledim ya teşekkürler diye resimli anlatımla güzel olmuş

installserver.exe'ı sys/bin'e attım kırmızı yanıyordu çünkü.. halloldu işte yinede sağol

bu basit yöntemi yapamayan bir zahmet hiç ugrasmasin bu işlerle

mstf_l

Üye
editledim ya teşekkürler diye resimli anlatımla güzel olmuş

installserver.exe'ı sys/bin'e attım kırmızı yanıyordu çünkü.. halloldu işte yinede sağol

iyi tamam o zaman bi an sizofren miyim diye gecti aklımdan

Tepkiler: SHS ve Symbianist
Teşekkürler güzel paylaşım E5i hackledim diger konunun arasına ekleyin..