Öneri Usb Telefonu Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Usb Telefonu Görmüyor
S.aleyküm. Arkadaşlar telefonu Hboot ekranın da açıp pc ye usb ile bağlayınca bilgisayar ; " Usb aygıtı tanınmadı " diye hata veriyor.

Sorun tam olarak nedir acaba ?

Bunu hem windows 8 de denedim hem de windows 7 de. Aynı hatayı veriyordu.

Telefonum Htc mytouch 4G Slide

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Farkli usb portundan dene

maktama

maktama

Üye
Kies yukle yuklerken telefon takılı olmasin ama bide once farkli usb portlarindan dene bunlar olmadiysa birde samsung usb mobile device yazılımı ni bul yükle bide oyle dene

Telefonu "HTC mytouch 4g" olan birisine "kies" veya "samsung mobile device driver" mı yüklemeyi öneriyorsunuz:eek::confused:

Düzenleme:ben yazarken değiştirmişsiniz:D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Pardon onu farketmeden yazdim ama htc icinde mutlaka usb sürücüleri mevcuttur onu kurabilirsin

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
telefonu değil farklı usb portlarin da 3 ayrı pc de iki ayrı nokia usa si ile denedim. tel açıkken pc ye bağlanıyor ama hboot ekranın da iken pc görmüyor. hboot güncelleme vs şeyler varmış bundan olabilir mi ?
Pardon onu farketmeden yazdim ama htc icinde mutlaka usb sürücüleri mevcuttur onu kurabilirsin
usb sürücüler i derken hocam ?

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Htc nin stesinde gerekli usb sürücüleri mevcuttur

Kontrol

Kontrol

Üye
Öncelikle bilgisayarınıza uygun driverları kurup tekrar bağlanmayı deneyin.

Orjinal HTC MyTouch 4G Slide Sürücüsü:

Bunu indirip kurun , ardından tekrar bağlanmayı deneyin. Adres HTC nin kendi sitesinden alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve gececikaramavi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kard
Öncelikle bilgisayarınıza uygun driverları kurup tekrar bağlanmayı deneyin.

Orjinal HTC MyTouch 4G Slide Sürücüsü:

Bunu indirip kurun , ardından tekrar bağlanmayı deneyin. Adres HTC nin kendi sitesinden alınmıştır.
kardeşim çook teşekkür ederim. hemen indirip deneyeceğim inşAllah olurMalesef olmadı kardeşim. bu yazılım işletim sisteminizi desteklemiyor diyor. sanırım seen windows 7 için olanı indirmişsin. ben windows 8.1 kullanıyorum

Kontrol

Kontrol

Üye
Seçenek kısmı yoktu sadece download vardı. htc.com/support kısmından deneyebilirsiniz.

0MG90

0MG90

Üye
HTC Sync Manager indirirsen bilgisayarına telefonu bağladığında tüm driverları yükler.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sync Manager indirirsen bilgisayarına telefonu bağladığında tüm driverları yükler.
pc zaten telefonu tel açıkken görüyor. ama telefonu kapattıktan sonra görmüyor. İndirmediğim driwer kalmadı hala aynı sorun var

0MG90

0MG90

Üye
pc zaten telefonu tel açıkken görüyor. ama telefonu kapattıktan sonra görmüyor. İndirmediğim driwer kalmadı hala aynı sorun var
Tamam işte HTC Sync Manager indir telefonu bağla az bekle yükleyecek o driverlarıBende telefonun bootloaderını kaldırırken rootlarken rom yüklerken çok işime yaradı driver yüklemezse yapamazsın. Yükle sağ altta çıkar aygıt, yüklenir.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim şu linkten indirecektim ama telefon modelim yok ? yine de indireyim mi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt