Usb otg kendim yapabilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dratted

Üye
    Konu Sahibi
Usb otg kendim yapabilirmiyim
Arkadaşlar usb otg çok aradım ama bulamadım kendim yapmaya karar verdim ama nasıl yapılıyor bilmiyom bide gerken malzemeler neler?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala bende bulamadim kardes biri solesede yapiliosa bizde yapsak

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bende cok aradim ama bu gun vatan bilgisayarda buldum. Vatan bilgisayarda bulabilirsiniz sizde.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
fiyati ne kadar kardes ve samsunglara uyumulumu

kurd-0

Üye
gidin nt mağazalarına alın ben teknosaya baktım yoktu

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Fiyati 10 tl

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Evet uyumlu

79mm79

79mm79

Üye
Kendin yapabilirsin ben nokia c6-01 için yapmıştım şimdide s3ümde kullanıyorum. Bilgisayarımda bağlantısını resimli olarak anlatıp kaydetmiştim ama şuan yanımda değil. Basitçe anlatmak gerekirse usbden 4 renk kablo çıkıyor. Telefona giren uçta ise 5 çıkış var birisi normalde boş. O boş olan pinede siyah kablodan bir köprü atıp lehimleyeceksin. Yani siyah kablo iki yer birden bağlanmış olacak

- - - Eklendi - - -

İnternette resim buldum linki veriyorum ama tlden girdiğim için link görünürmü bilmemhttp://imageshack.us/photo/my-images/163/patillajeconectorusb.jpg/ burqda usb mini yazan telefona giren kısım. 123_4 diy sıralamış 4 ile o boş opan uçlar .birleşecek

• Beğen
Tepkiler: CONNECTED7
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Teşekürler arkadaşım ben otg kablonun bilgisayar girişini kestim şarj aletine baglamak için hangi kabloları baglayacam, bizim iş yerindeki elektronikçi anlayamadı.Malum iş yerinde şarj edebilmek için s3 ü nokıa şarj aletinin telefon girişinide kestim onda 2 uç otg de 4 kablo var bilemedil cevabın için şimdiden teşekürler.

kurd-0

Üye
Kendin yapabilirsin ben nokia c6-01 için yapmıştım şimdide s3ümde kullanıyorum. Bilgisayarımda bağlantısını resimli olarak anlatıp kaydetmiştim ama şuan yanımda değil. Basitçe anlatmak gerekirse usbden 4 renk kablo çıkıyor. Telefona giren uçta ise 5 çıkış var birisi normalde boş. O boş olan pinede siyah kablodan bir köprü atıp lehimleyeceksin. Yani siyah kablo iki yer birden bağlanmış olacak

- - - Eklendi - - -

İnternette resim buldum linki veriyorum ama tlden girdiğim için link görünürmü bilmemhttp://imageshack.us/photo/my-images/163/patillajeconectorusb.jpg/ burqda usb mini yazan telefona giren kısım. 123_4 diy sıralamış 4 ile o boş opan uçlar .birleşecek

ByWorth

ByWorth

Üye
Gittigidiyordan aldım 8 liraya.. ücretsiz kargosu falanda var =)

79mm79

79mm79

Üye
Teşekürler arkadaşım ben otg kablonun bilgisayar girişini kestim şarj aletine baglamak için hangi kabloları baglayacam, bizim iş yerindeki elektronikçi anlayamadı.Malum iş yerinde şarj edebilmek için s3 ü nokıa şarj aletinin telefon girişinide kestim onda 2 uç otg de 4 kablo var bilemedil cevabın için şimdiden teşekürler.
kusura bakma ben gün içerisinde giremedim. sağolsun kurd-0 arkadaş bağlantının nasıl olduğunu açıklamış. ama senin bu bağlantıyı yapabilmen için telefona geçen kısmı iyice açman lazım kabloyu keserek ek yapamazsın. çünkü pinlerin biri tamamen boşta içini iyice açıp köprüleme işlemini ordan yapman gerekiyor. iş yerindeki arkadaş elektronikten anlıyorsa üstte arkadaşın verdiği şemayı göstrerirsen bağlantıyı yapar. şimdiden kolay gelsin :)

calypso16

calypso16

Üye

bu mu acaba s2 kullanıyorum

deadgate44

Üye
Bu ürün malatyada yok görükoyo vatanın sitesinde gitsem vatana var mıdır ?

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye

kusura bakma ben gün içerisinde giremedim. sağolsun kurd-0 arkadaş bağlantının nasıl olduğunu açıklamış. ama senin bu bağlantıyı yapabilmen için telefona geçen kısmı iyice açman lazım kabloyu keserek ek yapamazsın. çünkü pinlerin biri tamamen boşta içini iyice açıp köprüleme işlemini ordan yapman gerekiyor. iş yerindeki arkadaş elektronikten anlıyorsa üstte arkadaşın verdiği şemayı göstrerirsen bağlantıyı yapar. şimdiden kolay gelsin :)

Allah senden razı olsun arkadaşım iyiki varsınız teşekürler

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tamda konu acmistim gdimde vatandan alayim ins vardir saol kardesim link icin

deadgate44

Üye
hemşerim nt magazasının sitesinde baktım bulamadım bugün gidecem malatya parkta bulabilirsem bulacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt