Kendin yapabilirsin ben nokia c6-01 için yapmıştım şimdide s3ümde kullanıyorum. Bilgisayarımda bağlantısını resimli olarak anlatıp kaydetmiştim ama şuan yanımda değil. Basitçe anlatmak gerekirse usbden 4 renk kablo çıkıyor. Telefona giren uçta ise 5 çıkış var birisi normalde boş. O boş olan pinede siyah kablodan bir köprü atıp lehimleyeceksin. Yani siyah kablo iki yer birden bağlanmış olacak
- - - Eklendi - - -
İnternette resim buldum linki veriyorum ama tlden girdiğim için link görünürmü bilmemhttp://imageshack.us/photo/my-images/163/patillajeconectorusb.jpg/ burqda usb mini yazan telefona giren kısım. 123_4 diy sıralamış 4 ile o boş opan uçlar .birleşecek
kusura bakma ben gün içerisinde giremedim. sağolsun kurd-0 arkadaş bağlantının nasıl olduğunu açıklamış. ama senin bu bağlantıyı yapabilmen için telefona geçen kısmı iyice açman lazım kabloyu keserek ek yapamazsın. çünkü pinlerin biri tamamen boşta içini iyice açıp köprüleme işlemini ordan yapman gerekiyor. iş yerindeki arkadaş elektronikten anlıyorsa üstte arkadaşın verdiği şemayı göstrerirsen bağlantıyı yapar. şimdiden kolay gelsinTeşekürler arkadaşım ben otg kablonun bilgisayar girişini kestim şarj aletine baglamak için hangi kabloları baglayacam, bizim iş yerindeki elektronikçi anlayamadı.Malum iş yerinde şarj edebilmek için s3 ü nokıa şarj aletinin telefon girişinide kestim onda 2 uç otg de 4 kablo var bilemedil cevabın için şimdiden teşekürler.

kusura bakma ben gün içerisinde giremedim. sağolsun kurd-0 arkadaş bağlantının nasıl olduğunu açıklamış. ama senin bu bağlantıyı yapabilmen için telefona geçen kısmı iyice açman lazım kabloyu keserek ek yapamazsın. çünkü pinlerin biri tamamen boşta içini iyice açıp köprüleme işlemini ordan yapman gerekiyor. iş yerindeki arkadaş elektronikten anlıyorsa üstte arkadaşın verdiği şemayı göstrerirsen bağlantıyı yapar. şimdiden kolay gelsin![]()
vardır yoksaa bile nt de vardır toprağımBu ürün malatyada yok görükoyo vatanın sitesinde gitsem vatana var mıdır ?

vardır yoksaa bile nt de vardır toprağım![]()
aynen ya adamı çok uğraştırıyorlar yada satarlarsa çok kar edemediklerinden olabilir mi ?böyle zımbırtılar niye heryerde yok anlamıyorum