USB Kablosu ile IMEI Değiştirme - IMEI Nasıl Değiştirilir -IMEI Değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
USB Kablosu ile IMEI Değiştirme - IMEI Nasıl Değiştirilir -IMEI Değiştirmek
Usb Kablo İle İmei değiştirme | 9 Mb.

Bilgi isteyen arkadaşlara

Vistada çalışmaz bu kesin.Bu yüzden hiç deneme fırsatım olmadı.Ancak yapan arkadaş çok var bu yüzden biraz daha uğraşır iseniz program üzerinde kesin çözüme ulaşacaksınız.Çift sim kartlılarda çalışmaz.Sadece çin malı usb desteği olan cihazlarda çalışır

Evet Arkadaşlar Yanlış Duymadınız Usb ile İmei Numaranızı Değiştirin. Artık Telefonunuz Kayıt altında olmuş olmamış sizin için bir şey ifade etmiyor.
Not:
Sanırsam bazı arkadaşlar programı indirince antivirüs programları alarma geçmiş, olabilir kabul ediyoruz ancak programı taratırsanızda program da hata alabilirsiniz. Sonuçta bu program ihtiyaç duyulduğu için kullanılıyor. İşinizi gördükten sonra programı kaldırabilirsiniz. Ola ki programı kullandıktan sonra bilgisayarınızdaki C: ve D: ye çift tıklayınca giremezseniz aşağıda verdiğim Combofix temizleyiciyi kullanın ve gelen her uyarıya tamam deyin.Sonuç olarak bilgisayarınız temizlenecektir. Ancak şunuda söylemeliyim programda virus yoktur sadece tehdit içeren(antivürüsler oyle algılıyor) illegal bir programdır dolayısı ile antivurusler alarma geçiyor .eğer bunu rardan çıkarırken antivirusleriniz aktif durumda ise programdan bazı dosyaları siler ve programdan hata alırsınız.



 
  • Beğen
Tepkiler: FenerbahceMKA


sefa044

Üye
kardeşim link uömuş.yenilermisin.
 

saykozi

Üye
ölü link birader değiştirsene eğer gercekten elınde varsa bu prog.
 

aspava_747

Üye
bence link,i hiç yenileme ekrandaki telefon çin malı bir telefon imei değişmesede olur
 

askfm

Üye
bu konuyu açarken çin telefonlarda imei değiştirme diye açsan daha iyi olurdu
 


Üst Alt