Unsigned uygulama kalmasın forumda :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gttrk

gttrk

Üye
    Konu Sahibi
Unsigned uygulama kalmasın forumda :)
Arkadaşlar ne kadar unsigned uygulama varsa 03.06.2012 tarihinde gece yarısı 03:06'ya kadar maxicep forum linkleriyle ya da mediafire linkleriyle burada paylaşın ve hepsini signed olarak alın vereceğim linklerden.

Telefonuna format atıp da tekrar hack yapamayan ve Hellox tarzı uygulamaları signed yapıp sisteme ulaşabileceğini düşünen arkadaşlar için üzülerek diyorum ki malesef belli erişim hakları ile imzalayabiliyorum.

Tam yetkim yok. Ayrıca ikinci kez hack yapamayan arkadaşlar forumda araştırsınlar Phoenix yöntemi var. Bu çileden kurtulabilirsiniz :D

SHS

SHS

Üye
telefonu hackleyin uğraşmayın:D

tekrar hack yapamayanlar kesin bi yerde hata yapıyorlardır:oke:

gttrk

gttrk

Üye
    Konu Sahibi
S60v3 fp2'de olaylar farklı, sistemi tek bir kere hack yapabiliyorsunuz. Hard format işlemi sonrasında tekrar hack yapmak imkansız hale geliyor. Bunun sebebi hala çözülebilmiş değil. Ancak Phoenix ile bir sorun yok. Ben 3 hafta önce hard format atmıştım ve tekrar hack olmadı ve Phoenix Dead Phone Flash yaptım. Tabi forumda bu konuları açan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim :)

- - - Eklendi - - -

MaxiPDA Türkçe UygulamalarBuraya Gir Hepsini Signed Yap. :eheBüyük Hayır İşLemiş oLursun. :sirit:
Çok fazla uygulama var :D

ltn53

Üye
dostum ne kadar unsigned varsa demişsin o sadece belli bir kısmı binlerce unsigned var. 10 tane yapıp konu açsanda yararlıdır sonuçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt