Unlock Olayı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Adam kendine rom yapıp yüklemiş :D

- - - Eklendi - - -

Uygulamalarıda gümletmiş :p

Yakın bir zamanda Lumia serileri içinde çalışma isteyelim o vatandaştan :p Hatta maddi manevi destekte veririz :kop2:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Olabilir :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bizim 920 yi kıraydı iyi olurdu.

bayon

Üye
bence bu unlock olayı belirli bi sürüm içi olur o açığı yeni bi sürümle kapatacklardir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Windows zaten 4-5 ayda Bi güncelleme yapıyo her surum için farklı jailbreak gerekecek kimmmmsssee uğraşmaz. Microsoft bu gerekirse her sürümde farklı Bi önlem alır

byibo

byibo

Üye
arkadalar bu olay tamamen maddiyata donuyor cunku eğer unlock olursa birsürü oraya mağazaya yatırım yapan insanlar yada ve buna benver sirketler zarara uğrayabilir dusuncesiyle bu unlock olayına izin vermiyor nokia ve microsoft benim fikrim boyle ama ilerleyen zamanlarda bunu serbest bırakacaklardır diye dusunuyorum..

bayon

Üye
arkadalar bu olay tamamen maddiyata donuyor cunku eğer unlock olursa birsürü oraya mağazaya yatırım yapan insanlar yada ve buna benver sirketler zarara uğrayabilir dusuncesiyle bu unlock olayına izin vermiyor nokia ve microsoft benim fikrim boyle ama ilerleyen zamanlarda bunu serbest bırakacaklardır diye dusunuyorum..

asla serbest bırakmazlar

byibo

byibo

Üye
belki olmaz ama bi ihtimal olabilir diye düsündüm ama izlediğim kadarıyla bu isle ugrasan cok arkadas var insallah basarırlar :oke:

Üst Alt