Hayırlı olur inşallah.
Hayırlı olsun, anestezi iyidir "Anestezici" unvanı ile tanınmak, insanlar yanından geçerken " Anestezici la bu bizi bayıltıp 38 parçaya böler dalaşmayah buna" demesi de işin cool tarafı![]()
Hayırlı olsun.
tşklerHayırlı olsun..
Hangi üni ?![]()

Geçen bir spinal anestezi yedim bel altı uyuştu çavuş hissediyom varya çok kötü bişey misal bacaklarım sanki benim degil başkasınin gibi alt taraf 6 saat felan felç kaldı bide bu anestezide dikkatli olmak lazım iğneyi yanlış batırınca felç kalinabilio Allah kolaylik versin tüm sağlık çalışanlarimiza zor iş![]()
saolBende geçen sene ikinci tercihte sağlıkla ilgili bi bölüme girdim çok memnunum inşallah mezun olcam bu sene, çevremde anestezi yaz diyenler vardı güzel bölüm![]()
Hayırlı olsun

[emoji16]

Kıbrısta tanıdıkların varmı ?
Anaztezi en sevdiğim bölüm ... Kaçırıp üzerlerinde oynamak filmden çok enkilendiydim :-D
KYK değil dimi
Anaztezi ve kadavra izle yap :-D

paket programı var ama kyk mı bilmiyom sorunu söler misin bilgileneyimKYK'da kalma da nerede kalırsan kal.
paket programı var ama kyk mı bilmiyom sorunu söler misin bilgileneyim
sanmam kardesim bende universiteden bu sene mzun oldum kyk da kaldim hep 5 yildizli otel gbiydi 3 kisi kaliyoduk bazalr mini buzdolabi bnyo tuvalet hepsi odamizda mevcuttu tabi yurdada bakmak lazim cok eski kyk ysa dedgin gbidir yeni nesil yurtlar 5 yildizli gbi yapiyolar vallaOdaları çok dar ve bir odada 4-6-8 kişi yaşıyor