Üniversite Kazandım (anestezi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The SLayeR

The SLayeR

Üye
benim yurtta odamda benle beraber toplam 4 kişi kalacakmış
ins eski tip degildir kardesim bizim kyk da bi uc kisilikler bide iki kisilik odalar vardi kiz erkek ayni kampuste toplam 700 kisilikti ya zaten ortamini yaptinmi ogrenci adam sklmaz Allah yardimcin olsun ne diyim

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
sanmam kardesim bende universiteden bu sene mzun oldum kyk da kaldim hep 5 yildizli otel gbiydi 3 kisi kaliyoduk bazalr mini buzdolabi bnyo tuvalet hepsi odamizda mevcuttu tabi yurdada bakmak lazim cok eski kyk ysa dedgin gbidir yeni nesil yurtlar 5 yildizli gbi yapiyolar valla

Kardeş şu an kaldığım KYK yurdu :(

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
İnşallah böyle yere düşmezsin kardeş

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Kardeş şu an kaldığım KYK yurdu :(
ov sizin yurt eskiymis baya kardesim zaten siryla yikiyolar bole yurtlari yeni tip benim dedgim gbi yapiyolar not : peder kyk da memur ordan bliyorum :) resim bulursam atim kaldgim yurdu

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Masanın üstünde sandalye var niye üstünde biliyormusun çünkü yere sığmıyor o derece dar oda

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
ov sizin yurt eskiymis baya kardesim zaten siryla yikiyolar bole yurtlari yeni tip benim dedgim gbi yapiyolar not : peder kyk da memur ordan bliyorum :) resim bulursam atim kaldgim yurdu

seninki daha ii anlaşılan foto bekliyom senden

bende haftaya yurtta olurum foto atarım bende bakalım nasıl biyere düşecem

The SLayeR

The SLayeR

Üye
benimki bolydi kardesim hatta oda bundan biraz daha genisti icerde mac yapiyoduk :) az florans lari indrmedik :) tuvalet banyo icerdeydi koca koca elbise dolaplari ve mini buz dolabi vardi

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
benimki bolydi kardesim hatta oda bundan biraz daha genisti icerde mac yapiyoduk :) az florans lari indrmedik :) tuvalet banyo icerdeydi koca koca elbise dolaplari ve mini buz dolabi vardi

KYK olduğundan emin misin?

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
KYK olduğundan emin misin?
eminim 147 tl veriyodum :) ayda valla diyorum ya yurttan yana skntim olmadi yeni nesil yurtlar bole oluyor suan istanbuldayim tabi uni bitti ist de babamin calstgi yurduda yiktilar zeytinburnunda orayida bole yapiyolar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: The SLayeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt