umts-gsm-cift mod,vodafone cepnet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
umts-gsm-cift mod,vodafone cepnet
arkadaslar baglanti ayarlarindan sebekeye griorm. cift mod umts ve gsm var. cift mod we umts de, 3,5g yaziyo.gsme gecince 2gye geciyor. ben cift modda kullaniyorum umtsye gecirsem sadece3,5g olsa netim hizlanirmi(vodafone cepnet)? fark nedir.

MobileNC

Üye
Çift mod yerine UMTS'yi seçersen Nete en hızlı şekilde bağlanırsın.
eğer çift modu seçersen, insafı baz istasyonuna bırakırsın. yani şebeke seni ister edge ilebağlar ister 3.5 g ile bağlar.

Ek olarak: kimi yerlerde baz istasyonlarının 3g desteği olmuyor. o zaman da şebeke çekmiyor.
işte o zaman çift moda alabilirsin.

FCmitsss

Üye
umts hız 3mbit civarında oluyo.
aylikcepnet sıınrsız paketini kullanıyosan 100mb tan sonra hız 96kbit e düşüyor.
edge de olsa 3g de olsa hızında bir değişme olmaz.

JayJayyy

Üye
100mbden sonra ben hep gsmde kullanıyorum.çünkü umts şarjı çabuk emiyor.hız farkı yok zaten

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ama yanlis hatrlamiyosam vodafonenin sitesinde 3g ile gprs-edge hizinin farkedecegi yaziyordu. ki fark ediyor yani.eskiden gprs di telim simdi 3g gayet farketti.

jayjayy. sarz farketmez bna bnm tel usbden pcden sarz oluyor zaten.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
umts sadece 3.5G fakat çift moddayken de zaten internete bağlanırken 3.5G oluyor

• Beğen
Tepkiler: aykutozkann
aykutozkann

aykutozkann

Üye
İz[Mir]Kan;3368705' Alıntı:
umts sadece 3.5G fakat çift moddayken de zaten internete bağlanırken 3.5G oluyor

işte en mantıklı açıklama. teşekkürler

mstf_l

mstf_l

Üye
ama soyle birsey var ki cepnette 100 mb sınırını gecince 12 kb/sn den fazla hız yapamazsınız ama bu sınırlama sadece 3g de var yani edge sınır yok edge nin destekledigi son hıza kadae cıkabilirsin ki o da 40 küsür bisey oluyor yani cepnettte gsm secmek daha avantajlıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt