Uluslar Arası Kargoda Cep Telefonu Sorun Çıkartır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Uluslar Arası Kargoda Cep Telefonu Sorun Çıkartır mı ?
arkadaşlar babamın arkadaşının kuzeninin Türkiye'ye gelmeme durumu var bende kargo fiyatlarını öğrendim Almanya'dan buraya 100 TL civarında bir paraya geliyor parasında problem yokta gümrük memurları cihaza izin verirler mi merak ediyorum ve acaba telefonun kutusunu açmak zorunda kalırlar mı ?

UPS kargoyu tercih ettim 49 Dolarmış kargo ücreti sizce gümrükte problem çıkar mı ? daha önce uluslar arası kargoyla getirten var mı ? bilgilendirirseniz sevinirim :)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
üniversiteyken arkadaşımın başından böyle bi olay geçti yurtdışından telefon yolladilar gümrük memurları izin vermemisler kargoyu aynı şekilde geri yollamislar çok uğraştı ama alamamisti ama sen yinede hangi kargo firmasiyla gelecekse o firmaya bi sor derim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
elektronik cihazları kargo ile yurtdışından getirtmek cok riskli. gümrükte farkedilirse direk geri gönderilir.ama sadece telefon degilde başka bir şeylerin yanında gönderilse farkedilmeyebilir.tabi bir secenek daha var gümrükte tanıdıgın varsa ups kargodan dosya numarasıyla takip edip gelecegi gün orada olursan tanıdık vasıtasıyla alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
elektronik cihazları kargo ile yurtdışından getirtmek cok riskli. gümrükte farkedilirse direk geri gönderilir.ama sadece telefon degilde başka bir şeylerin yanında gönderilse farkedilmeyebilir.tabi bir secenek daha var gümrükte tanıdıgın varsa ups kargodan dosya numarasıyla takip edip gelecegi gün orada olursan tanıdık vasıtasıyla alabilirsin
hamili kart değilde hamili cihaz gibi bir şey bu :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

kardeşimin eşi gumrukcu ondan biliyorum kargonun gelecegi gunu bilirseniz işinizi gorursunuz burasi Turkiye:D
güzel işte :D tamam ben yararlanamıyorum ama siz yada başkası yararlanırsa üzülmem aksine sevinirim ne güzel :D

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

kardeşimin eşi gumrukcu ondan biliyorum kargonun gelecegi gunu bilirseniz işinizi gorursunuz burasi Turkiye:D
burası Türkiye :ehe ozaman o telefon babamın arkadaşının akrabasıyla ya gelecek ya gelecek :ehe bir kişi kaç tane telefon getirebiliyor ?

birde yaşlı dede getirecekmiş bir problem olur mu ? :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
burası Türkiye :ehe ozaman o telefon babamın arkadaşının akrabasıyla ya gelecek ya gelecek :ehe bir kişi kaç tane telefon getirebiliyor ?

birde yaşlı dede getirecekmiş bir problem olur mu ? :ehe

ayri ayri valiz veya cantada olursa sayi sorun olmaz. Ben 5tane getirtmiştim:D

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
demin ups kargoyu aradım cep telefonlarını getirtmek yasak dediler,yaşlı dede getirse acaba problem çıkartırlar mı ?

- - - Eklendi - - -

ayri ayri valiz veya cantada olursa sayi sorun olmaz. Ben 5tane getirtmiştim:D

yuh :oha: :ehe ama yaşlı amca getirecek :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demin ups kargoyu aradım cep telefonlarını getirtmek yasak dediler,yaşlı dede getirse acaba problem çıkartırlar mı ?

hic bir şey olmaz. Ne dedeler gordum şişedibi gozlukle iphone 4s kullaniyordu. Şaka bir yana bagajlar xray den gecerken kimin olduguna degil icindekilere bakiyorlar. Bir bagajin icindeki bir telefonu da kimse sorgulamiyor. İki tane bagaji varsa iki telefon getirebilir.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ama her gümrük aynı değil be abim :)

- - - Eklendi - - -

hic bir şey olmaz. Ne dedeler gordum şişedibi gozlukle iphone 4s kullaniyordu. Şaka bir yana bagajlar xray den gecerken kimin olduguna degil icindekilere bakiyorlar. Bir bagajin icindeki bir telefonu da kimse sorgulamiyor. İki tane bagaji varsa iki telefon getirebilir.

öyleyse hiç problem olmaz babam karayolu ile hacca gitmişti gelirken 3 tane telefon getirmişti o problem olmamıştı ama bu cihazlar avrupadan geliyor işte o xray a kimse bakmaz zaten ayrı ayrı çantalarda olursa :tşk:

- - - Eklendi - - -

babam aynı çantada 3 tane cihaz geçirmişti :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ama her gümrük aynı değil be abim :)

gumrukle alakasi yok havaalaninda xray de kontrol edilir cihazlar. ayrica kontrol edenler gumruk memuru degil havaalani guvenligi. Gumruk memurlari dişhatlar gelen yolcu cikişinda şuphelendikleri bagajlari actirip kontrol ederler.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

gumrukle alakasi yok havaalaninda xray de kontrol edilir cihazlar. ayrica kontrol edenler gumruk memuru degil havaalani guvenligi. Gumruk memurlari dişhatlar gelen yolcu cikişinda şuphelendikleri bagajlari actirip kontrol ederler.

:hmmm

ayın 30. gününe kadar gelecekmiş bir problem olursa yazarım

Çok :tşk: Ali Kemal Abi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdiden hayirli olsun deyip gerekli cevaplar verildigine gore konuyu :locked:

• Beğen

Üst Alt