ultrayer6 yı nasıl okuyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ultrayer6 yı nasıl okuyorsunuz
bende dıyorum bu ne demek daha yenı çözdum yav :D ne anlamsız bişey dıyodum :kop:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hikayemi anlatıyorum toplanın

birgün bir siteye üye olmak istedim. ne olsun ne olsun derken aklıme yer6 diye bir nick geldi. Onu yazdım çünkü okuyunca "yeraltı" gibi komiğimsi bişey oluşuyordu. Tam onaylamıştım ki çarpıcı bir olayla karşılaştım.

Olamaz, böyle bir nick vardı. Dünyam karardı. Hayat anlamsızlaştı. Ne yapacağımı bilemedim. Sessizce masaüstüne döndüm. Artık PC bile benim için değersizdi. Masaüstünde boş boş "yenile" yaparken, o sırada birşeyler farkettim.

Masaüstümde bir program bana el sallıyordu. Sanal alemle iletişime geçmiştim sanki. Konuşuyordum o programla, evet, konuşuyordum.

Programın adı UltraSurf9 idi.

Neden olmasın dedim kendi kendime. UltraYer6 'yı denedim. Evet! Olmuştu. Bütün dünyam birden bire renklendi.

Ben de ondan sonra her siteye ultrayer6 olarak kaydoldum.

bitti. :bye2:

dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva

OğuzcanAbi

Üye
:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Güzel olmus hıkaye en azından okuyunca tebessüm edıyor herkes .)
hikayemi anlatıyorum toplanın

birgün bir siteye üye olmak istedim. ne olsun ne olsun derken aklıme yer6 diye bir nick geldi. Onu yazdım çünkü okuyunca "yeraltı" gibi komiğimsi bişey oluşuyordu. Tam onaylamıştım ki çarpıcı bir olayla karşılaştım.

Olamaz, böyle bir nick vardı. Dünyam karardı. Hayat anlamsızlaştı. Ne yapacağımı bilemedim. Sessizce masaüstüne döndüm. Artık PC bile benim için değersizdi. Masaüstünde boş boş "yenile" yaparken, o sırada birşeyler farkettim.

Masaüstümde bir program bana el sallıyordu. Sanal alemle iletişime geçmiştim sanki. Konuşuyordum o programla, evet, konuşuyordum.

Programın adı UltraSurf9 idi.

Neden olmasın dedim kendi kendime. UltraYer6 'yı denedim. Evet! Olmuştu. Bütün dünyam birden bire renklendi.

Ben de ondan sonra her siteye ultrayer6 olarak kaydoldum.

bitti. :bye2:

dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkür ederim. :)

fireman87

fireman87

Üye
Çok duygulandım :ağlarım:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ultırayer altı :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
yazıldığı gibi :oke:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hahahha :D super hıkayeydı hacu :D bende diyorum ultrayer 6 nedemek :D

pRime.

pRime.

Üye
Ultreyır altı

ismail

ismail

Üye
ultra yer altı deyi okuyom :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt