Ultimate Voice Recorder v5.75.2 S60v3 SymbianOS 9.1 Cıkalı 2 gun Olmadı Son Surum

Sponsorlu Bağlantılar

HARD EDİT TEAM

HARD EDİT TEAM

Üye
    Konu Sahibi
Ultimate Voice Recorder v5.75.2 S60v3 SymbianOS 9.1 Cıkalı 2 gun Olmadı Son Surum
Giderilmis Hatalar epeyi var
Daha iyi otomatik başlat desteği.
Hata Sabit gelen arayan kişinin adı ile kaydedilmez.
Hata Sabit, listeye kaydetmenin sıralamasına ait oldu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: LeareN, menzil957, safran06 ve 18 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

bulentba

bulentba

Üye
teşekkürler inş. çalışır

fba44

Üye
eywallah dostum benim tel 5700 bir türlü bip sesini kesemedim bütün bu programları denedim ama yemedi hiç biri. Umarım bunun bu son versiyonu işe yarar. Eline sağlık

saltukbugra

Üye
Çok teşekürler. Maşallah bayağı iyisiniz. Hemen sitemize düşmüş. Emeğinize sağlık.

--------------- Ekleme ---------------

fba44 kardeşime katılıyorum. Onun gibi bende bip sesini kesen bir program bulamadım. Bunu da indirdim denedim. Buda biiiiip sesini kesmedi. Ama yinede kullandığım bir program. Biplesede işimi görüyor.

fba44

Üye
evet kardeş güzel bir program biplesede iş görüyor ama karşı tarafı baya kıllandırıyor o yüzden bu bip kesmenin bir yolunu bulmam lazım. inşallah bir bilen denk gelir ve buğra kardeş sen bu 5700 ı günceleyebildinmi yazılımını. Ben yapıyorum bir türlü olmuyor habire telefona reset atıyor.

HARD EDİT TEAM

HARD EDİT TEAM

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekürler. Maşallah bayağı iyisiniz. Hemen sitemize düşmüş. Emeğinize sağlık.

fba44 kardeşime katılıyorum. Onun gibi bende bip sesini kesen bir program bulamadım. Bunu da indirdim denedim. Buda biiiiip sesini kesmedi. Ama yinede kullandığım bir program. Biplesede işimi görüyor.
SONUCTA KAYİT YAPIYO O DA BİSEY:oke:DEİLMİ:op:

kavutlar

kavutlar

Üye
teşekkürler Güzel paylaşım :oke:

ama demo bu coğu şey yapılmıyo(ör: ses kayt süresi 5 ten fazla olmuyor hata werip bu demo sürüm diyor!)

fba44

Üye
demo değil kardeşim ful sürüm register yap.

vlkstar

Üye
dostum emeğine sağlık yükledim telefonuma ama başlangıçta otomatik çalışmıyor manuel olarak başlatabiliyorum malesef.setting seçeneğinde bir şeyleri değiştirmemiz mi gerekiyor.saygılar...

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Teşekkürler, kurdum şu an problem yok, bi test edelim bakalım sonuç nasıl olacak.

erhansiperli

erhansiperli

Üye
paylaşım için saol

saltukbugra

Üye
SONUCTA KAYİT YAPIYO O DA BİSEY:oke:DEİLMİ:op:
kayıt yapması tabiki çok güzel. Bunda isimlere görede geleni gideni kaydediyor. Takılma olmuyor. Kayıt programlarında bu programdan daha iyisini görmedim. Ama birde şu bip sesini kesseydik... Bu bip sesinin sebebi bu dosyaların ***** li dosyalar oluşundan mı olmuyor. Bunu merak ediyorm. Bu programı satın almaya kalksak nerden kaça alırız acaba bilen varmı?

evet kardeş güzel bir program biplesede iş görüyor ama karşı tarafı baya kıllandırıyor o yüzden bu bip kesmenin bir yolunu bulmam lazım. inşallah bir bilen denk gelir ve buğra kardeş sen bu 5700 ı günceleyebildinmi yazılımını. Ben yapıyorum bir türlü olmuyor habire telefona reset atıyor.
Benim telefonum 6120 cl. telefonumu güncelliyorum. Güncelliyorum derken bir defa güncelledim. Oda dil ingilizce oldu. Türkçe dil desteğini bulup bayağı uğraştım. Ondan sonra da bir daha denemedim. s60 v3 telefonlarda bip sesi kesilmiyor. Ona kanaat getirdim. Ben bulursan sanada söylerim.

mrtcop

Üye
:megafon:

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
teşekkürler.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler.

oguzreis

oguzreis

Üye
ya bende n95 8gb var konuşmalarda gene bip sesini çıkartıo, bip sesi kapalı olduğu halde ??? bilgisi olan varsa yardımcı olsun bana

OLymPoS

inşallah çalışır daha denemedim

Üst Alt