Bizzat ben şikayet ettim!!! Hem sisteme hem de o anda sistemede olduğunu gördüğüm omayra ve Negative'ye pm atarak! Neyse ki şikayet ettiğimde henüz görüntülenme sayısı yalnızca 01di! Umarım sistemin kayıtları doğrudur ve sadece ben görmüşümdür!!!
Yapılan çok büyük bir terbiyesizlikti, bu işin usulü bu değildir! Benim şikayetlerim dakikalar içinde görülebiliyorsa başkalarının da şikayeti görünür! MaxiCep yönetimi üyeleri arasında neden ayrım yapsın?!
Şikayet tuşu kullanılacak ama aciliyet varsa sitede olan yöneticilere forum anasayfadan bakılacak ve onlar görene kadar pm atılacak!.. Kime nereye şikayet etmiş de bu fotoğraflar kaldırılmamış?! Madem öyle neden ben şikayet ettiğimde saniyeler içinde silindi o fotoğraflar?!
Negative meşgul! Gözünden kaçmış olabilir! Bir şikayet neden sitenin en meşgul kişisine ediliyor?!
Suça ortak olan her ne sebeple olursa olsun cezasını alır! Ben gereksiz mesajlarda o konuyu görünce site hakkında bölümüne konu açıp fotoğrafları koymadım, sıradan tek tek pm atmaya başladım, olmasa idi profillere yazmaya başlayacaktım!
İsteyen şikayetini gösterir!..
Bu sitede 12 yaşında insanlar var! Ben bu sitenin her sayfasına güven içinde girebiliyorum! En görünen yere o fotoğrafları koymak da neyin nesiydi?! Balkonda annem çamaşır asıyordu, kafasını benden yana çevirse rezil olmuştum!.. 12 yaşında çocuklar girseydi ne olacaktı o konuya!.. İnsanların psikolojileriyle oynamaya kimsenin hakkı yok!!!