Ue-Gazi Az içeri gelirmisin Müsaitsen :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Ue-Gazi Az içeri gelirmisin Müsaitsen :)
Şimdi Ue-Gazi .. Benim PC , 2.00 ghz İntel Pentium (R) işlemci , 1GB Ram , 512 mb Ati Radeon x1550 Ekran Kartı Vs .. özelliklerden oluşuyor.Ben bilgisayarıma Windows Vista Ultimateyi atmıştım .. ( Şu an XP'deyim )
Vistayı attığım zaman bir sorunum vardı .. Gerek ReaL olsun gerek CarrefourSA olsun .. Gerek TeknoSA Olsun .. Buradaki masaüstülerin hepsinde Klasörler böyle hafif silinik şeklinde geliyor .. Hafifçe beliriyor .. Ne demek istediğimi İnşallah anlamışsındır .. Benim PC ' de bu olmuyor .. Ne kadar uğraştıysamda olmadı .. Sabancı Üniversitesi Toshiba pc yöneticilerinden biriyle konuştum bu konuyu , bana tavsiyelerde bulundular .. Eve gittim uyguladım .. Sonuç gene aynıydı .. Benim klasörler Tak diye geliyor .. Benimde çok hoşuma gidiyor hafif silik gelmesi Klasörlerin .. Acaba diyorum bir bilgin varmı bu konu hakkında .. Şöyle 1 ay Sonra felan birdaha atıcam Vista Ultimateyi .. Yada Windows 7 yi .. Sence hangisini atıyım bunu hakkında da bilgi ver :)
K.bakma Senden de çok Şey istedik ama .. :)
Beni bir aydınlat bakalım Sayın PC GENEL YÖNETİCİ ' miz ULaŞ Bey .. :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Hafif silinik derken şeşfafmı

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Hafif beliriyor böyle , Klasör açarken ..

Lina_TR

Lina_TR

Üye
İşallah çözerzin kardeş...

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
İnşaallah Bakalım .. Syn Moderatörümüz gelsin ..
O halleder Sanırım .. :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ne demek istediğini anladım... Herhangi birşeyi açarken soluk açılıyor ve netleşiyor... Kapatırkende soluklaşarak kapanıyor... Şuan bu mesajımı Win7' den yazıyorum... Senin dediğin olayı hiç bir uygulama yapmadan şuan kullanıyorum... Fakat bu uygulamayı Vista yada Win7 de kurulduğunda kullanmak istiyorsan... Öncelikle tüm güncelleştirmelerini yapman ve Windows Deneyim Dizinini aktifleştirmen gerekiyor... Ben bunların hepsini yaptım ve şuan gayet düzgün bir şekilde kullanıyorum... Bu dediklerimi bir yap... Daha sonra tekrar konuşuruz... ;)

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben Vistanın Orjinalini kullanmıyorum .. Biliyorsun bizi işte :)
Acaba o yüzdenmi bilmiyorum .. güncelleştirmeyi yapim yapmasına da yakalanırsam
biter işim :(

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Windows XP - Windows Vista - Windows Seven Hepsinin gerekli yazılımları mevcut merak etme... ;)

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Bu Windows 7 yi kullanmak istiyorum benim PC ' nin özellikleri verdim Temel özelliklerini kullanabilirmiyim ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sistemin Win7' için yeterli... Sen bu sistemde Vistayı kullanmışsan eğer... Win7' yi uçarak kullanırsın... Kesinlikle tavsiye ederim... Bir sıkıntı yaşarsan ben sana yardım ederim... ;) Gerek buradan gerekse msn üzerinden... ;)

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Sistemin Win7' için yeterli... Sen bu sistemde Vistayı kullanmışsan eğer... Win7' yi uçarak kullanırsın... Kesinlikle tavsiye ederim... Bir sıkıntı yaşarsan ben sana yardım ederim... ;) Gerek buradan gerekse msn üzerinden... ;)

Sağolasın .. Türkçe dil desteği yok şu an ama bilmiyorum ki nasıl olacak :S

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Neyin türkçe dil desteği yok... ? Win7 nin mi demek istedin... ? Teknolojiyi geriden takip ediyorsun... :) Bak bakalım bi BURAYA

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Sağolasın :) Şimdi indirdim .. Pekala Türkçe dilimizde hazır ..
Şimdi Windows 7 nin Setupunu da indirecem .. Sonra kurulum yapmak için DVD ' ye atıcakmıyım Programı .. Sende bilirsin ki Ben Vista ve XP ' yi CD ' den yüklerdim .. Bunda Farklı olabilir belki bilmiyorum ..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
BURADAN Win7' nin ISO Dosya kalıbını indiriyorsun... Daha sonra indirmiş olduğun ISO dosya kalıbını CD' ye yazma programı ile CD' ye yazdırıyorsun... Yazdırma işlemini bitirdikten sonra Windows Vista' yı kurduğun şekilde kuruyorsun... Kurulum işlemlerini bitirdikten sonra... Masa üstün geldikten sonra BURADANDA türkçe dil paketini indirip gerekenleri yapıyorsun... Sistemin artık hazır... Başarılar... :) Hatta Ankara da olsaydın ben kurardım ama İstanbuldasın... :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Özel mesaj tadında bir konu açmışsın :)

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
BURADAN Win7' nin ISO Dosya kalıbını indiriyorsun... Daha sonra indirmiş olduğun ISO dosya kalıbını CD' ye yazma programı ile CD' ye yazdırıyorsun... Yazdırma işlemini bitirdikten sonra Windows Vista' yı kurduğun şekilde kuruyorsun... Kurulum işlemlerini bitirdikten sonra... Masa üstün geldikten sonra BURADANDA türkçe dil paketini indirip gerekenleri yapıyorsun... Sistemin artık hazır... Başarılar... :) Hatta Ankara da olsaydın ben kurardım ama İstanbuldasın... :)

Anladım Tamam Çok teşekkürler . Desene artık Windows 7 kullanıcısı olacağız :D
Valla harbiden PC Genel Yöneticisisin .. yaptığın işin hakkını veriyorsun :)

Özel mesaj tadında bir konu açmışsın :)

Sana gelince Meet To Salih :) Evet biraz öLe oldu artık idare edeceniz beni ..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Anladım Tamam Çok teşekkürler . Desene artık Windows 7 kullanıcısı olacağız :D
Valla harbiden PC Genel Yöneticisisin .. yaptığın işin hakkını veriyorsun :)

Rica ederim... Elimizden geldiği kadarı ile yardım etmeye çalışıyoruz... ;)

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
:):):)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İşimiz bu :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
anladığım kadarıyla sen aero efektini kastediyorsun,ekran kartının tam driverını yüklersen o dediğin olay olur..ekran kartının vistayla veya win 7 ile tam uyumlu versiyonunu yüklemelisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt